Flammkuchen med bacon og løg
30-40
3 dages holdbarhed

Flammkuchen med bacon og løg

Med tomat og rucola salat.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Mel

Det skal du bruge

Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Rødløg
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Urte kryddermix
½ pakke
Forårsløg
1 bundt
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Bacon
150 g
Tomat
1 stk
Rucola salat
50 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Chiliflager
⅓ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1119 kcal
  • Fedt 50 g
  • Kulhydrater 117 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.

  1. Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft) og lad pladerne blive varme i ovnen. Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir.
  2. Fyldet: Pil rødløg, del i halve og skær i skiver. Rør creme fraiche med kryddermix. Skær forårsløg tynde skiver.
  3. Flammkuchen: Smør creme fraiche blandingen på bundene, drys med revet ost og fordel rødløg og bacon. Læg flammkuchen/pizzaerne over på de varme bageplader og bag dem i ovnen i ca. 9-12 min. til osten er smeltet, baconen er sprød og dejen er gennembagt. 
  4. Salat: Skyl tomater, skær dem i tern og bland med rucola. Rør ½ spsk olivenolie med balsamico med lidt salt og peber. Vend det med resten af salaten.
  5. Servering: Drys Flammkuchen med forårsløg og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Servér med salat.