Pizza med rejer og grønkål
4 dages holdbarhed

Pizza med rejer

og grønkål
Ny opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Snittet grønkål
150 g
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
(Krebsdyr)
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Tomatsalsa
1 pose
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
781 kcal
Fedt:
24 g
Kulhydrater:
89 g
Protein:
52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
 Pil løg og hvidløg og hak fint. Varm en stegepande op med lidt olie og steg begge dele 1 min. Kom grønkål på og steg videre i 2 min. Smag til med salt og peber. Hæl væden fra rejerne og hak dem groft.
Placér pizzabundene på bagepapir på en bageplade. Smør tomatsovs på bundene, fordel grønkål og drys med ost. Kom til sidst rejerne over hele pizzaen. Bag begge pizzaer samtidig ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på den øverste og nederste plade halvvejs igennem.
Dryp lidt olivenolie over pizzaen, når den er færdig.
Håber maden smager!