Pizza med svampe, æble, creme fraiche og løg
25-35
Vegetar
3 dages holdbarhed

Pizza med svampe, æble, creme fraiche og løg

Serveret med pizzasalat af hvidkål og chili-honning.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Sukker
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Kålmix
150 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Bøgehatte
1 pakke
Champignon
125 g
Æble
½ stk
Rødløg
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Svampefond
¼ pose
Rød chili
½ stk
Honning
1 spsk
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Timian
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 992 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 138 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade.
  2. Pizzasalat: Kom kålen i en skål og vend den med æbleeddike, 1 spsk olivenolie, ½ spsk sukker, lidt salt og peber. Mas det godt sammen og lad det trække.
  3. Topping: Skær bunden af bøgehattene og skær champignon i skiver. Skær æble og rødløg i tynde skiver.
  4. Rør creme fraiche med svampefond
  5. Chili-honning: Hak chilien fint (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), kom det i en lille skål og bland med honning.
  6. Pizza: Smør bunden med creme fraiche og fordel derefter revet ost, løg, svampe og æbler på. Drys med timian til sidst. Bag pizzaerne i ca. 9-12 min. til de er sprøde og har fået god farve.
  7. Dryp chili-honningen over pizzaerne og servér med pizzasalat.