Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding

Gorms farverige børnepizza

Ingredienser

2 x 200 g Gorms pizzadej
1 stk frisk mozzarella
½ ananas
1 peberfrugt
Ca. 200 g gulerod
1 dl Gorms tomat sauce
110 g skinke

Ingredienser

3 x 200 g Gorms pizzadej
1½-2 stk frisk mozzarella
3/4 ananas
1½-2 peberfrugter
Ca. 350 g gulerod
1½ dl Gorms tomat sauce
165 g skinke

Ingredienser

4 x 200 g Gorms pizzadej
2-3 stk frisk mozzarella
1 ananas
2 peberfrugter
Ca. 500 g gulerod
2 dl Gorms tomat sauce
220 g skinke

Tilberedning

Sådan gør du:

1. Rul dejen ud på et meldrysset bord med en kagerulle, så det bliver en tynd rund pizza.
2. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
3. Smør er tyndt lag tomatsauce på begge pizzaer. 
4. Nu kommer det sjove, for du kan helt selv bestemme, hvordan du lægger fyldet på, hvor meget der skal på og om fyldet skal bages med i ovnen eller måske først skal på når pizzaen er blevet bagt. 
Her kommer nogle forslag fra Gorm:
5. Skær skinken i tynde, lange strimler og læg den på tomatsaucen. Du kan også plukke den i grove stykker eller lægge hele skiver på. 
6. Pluk mozzarellaen i små stykker og fordel dem over skinken. Skyl peberfrugten og fjern kernerne. Skær peberfrugten i tynde strimler på langs og læg dem ovenpå pizzaen. 
7. Skær toppen af ananassen, skræl den og del den på langs. Fjern den hårde kerne i midten. Skær ananassen i små stykker på ca. ½ cm tykke skiver og læg dem ovenpå pizzaen.
8. Læg pizzaen på bagepapir på en bageplade, og bag den ca. 10 minutter i ovnen. Den skal blive brun og sprød i kanterne. 
9. Imens pizzaen er i ovnen, skræller du gulerødderne og skærer dem i tynde skiver på langs med skrællekniven. Læg gulerodsskiverne på toppen af den bagte pizza.
Velbekomme!

Tilberedning

Sådan gør du:

1. Rul dejen ud på et meldrysset bord med en kagerulle, så det bliver en tynd rund pizza.
2. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
3. Smør er tyndt lag tomatsauce på begge pizzaer. 
4. Nu kommer det sjove, for du kan helt selv bestemme, hvordan du lægger fyldet på, hvor meget der skal på og om fyldet skal bages med i ovnen eller måske først skal på når pizzaen er blevet bagt. 
Her kommer nogle forslag fra Gorm:
5. Skær skinken i tynde, lange strimler og læg den på tomatsaucen. Du kan også plukke den i grove stykker eller lægge hele skiver på. 
6. Pluk mozzarellaen i små stykker og fordel dem over skinken. Skyl peberfrugten og fjern kernerne. Skær peberfrugten i tynde strimler på langs og læg dem ovenpå pizzaen. 
7. Skær toppen af ananassen, skræl den og del den på langs. Fjern den hårde kerne i midten. Skær ananassen i små stykker på ca. ½ cm tykke skiver og læg dem ovenpå pizzaen.
8. Læg pizzaen på bagepapir på en bageplade, og bag den ca. 10 minutter i ovnen. Den skal blive brun og sprød i kanterne. 
9. Imens pizzaen er i ovnen, skræller du gulerødderne og skærer dem i tynde skiver på langs med skrællekniven. Læg gulerodsskiverne på toppen af den bagte pizza.
Velbekomme!

Tilberedning

Sådan gør du:

1. Rul dejen ud på et meldrysset bord med en kagerulle, så det bliver en tynd rund pizza.
2. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
3. Smør er tyndt lag tomatsauce på begge pizzaer. 
4. Nu kommer det sjove, for du kan helt selv bestemme, hvordan du lægger fyldet på, hvor meget der skal på og om fyldet skal bages med i ovnen eller måske først skal på når pizzaen er blevet bagt. 
Her kommer nogle forslag fra Gorm:
5. Skær skinken i tynde, lange strimler og læg den på tomatsaucen. Du kan også plukke den i grove stykker eller lægge hele skiver på. 
6. Pluk mozzarellaen i små stykker og fordel dem over skinken. Skyl peberfrugten og fjern kernerne. Skær peberfrugten i tynde strimler på langs og læg dem ovenpå pizzaen. 
7. Skær toppen af ananassen, skræl den og del den på langs. Fjern den hårde kerne i midten. Skær ananassen i små stykker på ca. ½ cm tykke skiver og læg dem ovenpå pizzaen.
8. Læg pizzaen på bagepapir på en bageplade, og bag den ca. 10 minutter i ovnen. Den skal blive brun og sprød i kanterne. 
9. Imens pizzaen er i ovnen, skræller du gulerødderne og skærer dem i tynde skiver på langs med skrællekniven. Læg gulerodsskiverne på toppen af den bagte pizza.
Velbekomme!

Næringsindhold pr. person

Energi: 3475 kJ (831 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 831 199 24
Kulhydrat 1838 439 53
Fedt 806 193 23

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu