- Opskrifter

25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Tonkatsu schnitzel på svinekød med asiatisk slaw og basmatiris

25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed
Kidney bean enchiladas med guacamole og picco de gallo

25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Stegt kyllingebryst med græsk salat, stegte kartofler og tzatziki

35-45
3 dages holdbarhed
Klassiske boller i karry med ris

30-40
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Krydderkotelet med svamperisotto

15-20
5 dages holdbarhed
Pita med kebabkrydret oksekød, chili og hvidløgsdressing

20-30
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Thailandsk stirfry med chilistegte æg, pak choy, nudler og bønnespirer

15-20
4 dages holdbarhed
Æggekage med linquica pølser og tomat med spidskålsalat

30-40
4 dages holdbarhed
Stegt svinekotelet i skysauce med timian/ostebagte kartofler

25-35
4 dages holdbarhed
Stegt flæsk med persillesovs

30-40
Laktosefri
3 dages holdbarhed
Ramen med svinekød

20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Tom Kha Gai - Cremet kokossuppe med kylling

35-45
4 dages holdbarhed
Kyllingebryst med brunet smør/gulerodscreme og estragonskysauce

25-35
5 dages holdbarhed
Kyllingeschnitzel a la wiener med peberrod og kapers

20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Butter chicken "RetNemt"

25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Medisterpølse med stuvet kål og grov mos

30-40
3 dages holdbarhed
Pasta med italienske kødboller i tomatsauce og rucola

15-20
Vegetar
5 dages holdbarhed
Fettuccine alle verdure med halloumi-gremolata

40-50
Vegetar
5 dages holdbarhed
Vegetarisk moussaka med linser og tomatsalat

15-20
4 dages holdbarhed
Chili-hvidløgsstegt scampi med tortellini

25-35
Glutenfri
4 dages holdbarhed
California kyllingesalat med avocado og aioli

30-40
5 dages holdbarhed
Hakkebøf med stegt spidskål, kartoffelmos og tyttebær

15-20
4 dages holdbarhed
Banh Mi burger med glaseret svinekød

25-35
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Mexicansk-inspireret laks og rissalat med majs og nachos

20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Grøn karry med kylling og ris

30-40
5 dages holdbarhed
Coq au vin - Kyllingegryde med rødvin, bacon, svampe og kartoffelmos

30-40
Vegetar
4 dages holdbarhed
Risotto med svampe og spinat

15-20
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Røget laks med dildkartofler og peberrodsdressing

35-45
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingelårsteaks i fad med dijon, estragon og kartofler

25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Kylling Manchurian med ris