Paprika-chili kylling med tabouleh og sød chilidip
5 dages holdbarhed

Paprika-chili kylling

med tabouleh og sød chilidip
4.18 (233)
Under 35 min
14 Ingredienser
Der er bare masser af god smag i denne ret med kylling - iklædt en krydret panering, serveret med en herlig tabouleh og sød chili dip. Kombinationen er i top og det er en ret for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Hvidløg
1 fed
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Paprika
1 tsk
Chiliflager
½ tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Tomat
1 stk
Hvidløg
1 fed
Forårsløg
1 bundt
Citron
½ stk
Tranebær
1 pakke
Paprika
1 tsk
Sød chilisauce
½-1 pose
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 764 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 87 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog bulguren efter anvisningerne på pakken.
 Pres hvidløg og bland med rasp, første portion paprika, chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), ½ tsk salt og friskkværnet peber i en plastpose. Skyl kyllingefileterne i koldt vand og vend dem med paneringen i posen. Sørg for, at de alle bliver dækket godt med panering.
 Steg kyllingen i ½ spsk olie på en slip-let pande ved middel varme ca. 8 min. i alt. Vend dem jævnligt.
 Skyl og skær tomat i små tern. Hak hvidløg fint og skær forårsløg i tynde skiver. Bland det hele med bulgur, tranebær, 1 spsk olivenolie, citronsaft og paprika.
 Rør sød chilisauce med creme fraiche og servér dippen til den stegte kylling sammen med tabouleh.
Håber maden smager!