Æggekage med linquica pølser og tomat med spidskålsalat
15-20
4 dages holdbarhed

Æggekage med linquica pølser og tomat med spidskålsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Majsstivelse
¼ pose
Letmælk (Mælk, Laktose)
1 dl
Æg (Æg)
4 stk
Grillpølse m. linquica
2 stk
Rødløg
½ stk
Spidskål
¼ stk
Salatmix Toscana
100 g
Sennepsvinaigrette (Sennep, Svovldioxid)
½ pose
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
½ stk
Tomat
2 stk
Purløg, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 725 kcal
  • Fedt 47 g
  • Kulhydrater 39 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
  2. Æggekage: Pisk majsstivelse og mælk sammen i en skål. Slå æggene ud i skålen, tilsæt lidt salt og peber og pisk det rigtigt godt sammen. Varm lidt olie op på en pande, som kan gå i ovnen. Tilsæt æggemassen og lad den sætte sig i 2 min. Sæt panden i ovnen og bag ca. 10 min. til den er stivnet helt igennem.
  3. Linquica: Skær hver pølse i 4-5 skriver på skrå. Varm en pande op med lidt olie og steg pølserne ved middelhøj varme. Pil imens rødløg og skær i både. Kom det på panden og steg det hele i 3-4 min. til det får lidt farve.
  4. Salat: Snit spidskål i fine strimler og bland med salatmix i en skål. Vend det med senneps vinaigrette.
  5. Tilbehør: Varm brødet i ovnen ca. 5 min. Skyl tomater og skær dem i både. Snit eller klip purløget så fint du kan.
  6. Anret: Kom linquica og løg oven på æggekagen, derefter tomater og drys med purløg. Servér med salat og brød til.