Cæsar salat med kylling
15-20
4 dages holdbarhed

Cæsar salat med kylling

En klassiker her serveret med kylling, croutoner, masser af hjertesalat og umami smag. Retten er skabt af en Italiensk kok Caesar Cardini, som serverede den på sin restaurant i Tijuana, Mexico.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Hvidløg
½ fed
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
¼ tsk
Fiskesauce (Fisk)
½ tsk
Citronsaft
½-1 spsk
Hjertesalat
1½ stk
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
2 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 536 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 28 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 175°C (Varmluft).
  2. Croutoner: Skær brødet i tern på ca. 2x2 cm. Kom dem på en bageplade og vend dem med lidt olivenolie. Bag dem i ca. 15-20 min. til de er gyldne og sprøde. Vend dem undervejs.
  3. Kylling: Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kyllingen 2-3 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  4. Dressing: Pil og pres hvidløg. Rør det sammen med mayonnaise, sennep, fiskesauce, 1 spsk olivenolie, lidt salt og peber. Smag til med citronsaft lidt ad gangen, så den ikke bliver for syrlig.
  5. Salat: Skyl salaten og tør den grundigt, brug evt. en salatslynge.
  6. Anret: Vend salaten med dressingen og kom crutoner og kylling på. Riv osten over hele retten.