5 dages holdbarhed
Pizza med oksekød
salat og dressingNy opskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Pizzaens rødder går tilbage til det antikke Middelhavsområde, hvor man lavede flade brød med forskellige toppings.
Pizzaens rødder går tilbage til det antikke Middelhavsområde, hvor man lavede flade brød med forskellige toppings.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
Pizzabund
2 stk
Tomatsalsa
1 pose
Revet ost
100 g
Løg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi
1 pose
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsdressing
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 1042 kcal
- Fedt:
- 49 g
- Kulhydrater:
- 90 g
- Protein:
- 60 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Placér hver pizzabund på bagepapir på en bageplade. Kom tomatsauce på bundene og drys med revet ost.
Pil løg og skær i skiver. Rør oksekødet med mexico krydderi. Kom kødet på pizzaen i små toppe (ikke større end en vindrue) og fordel løgskiverne over. Dryp lidt olivenolie over.
Bag begge pizzaer på én gang ca. 7-9 min. til de er sprøde og har fået noget farve og kødet er færdigt. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
Skær bunden af salaten og skær i strimler. Skyl det grundigt og lad det dryppe af i en sigte/dørslag eller brug gerne en salatslynge til at tørre det. Skyl og skær tomat i tern.
Fordel salat og tomat på de færdigbagte pizzaer og dryp hvidløgsdressing over.
Håber maden smager!