Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 3 PORTIONER 4 PORTIONER 4 dages holdbarhed 40 min. tilberedning 40 min. tilberedning 40 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Grøntsagslasagne – med frisk salat Vegetar Mættende og smagfulde vegetarretter med masser af grønt og 30-70% økologi. Det skal du bruge ½ løg⅓ solo hvidløg100 g champignon200 g coleslaw mix400 g hakkede tomater1 tsk oregano2-3 dl mornaysauce Ca. 200 g lasagneplader50 g revet ost1 spsk balsamico eddike100 g Toscana salatmixMango tern 1 løg⅔ solo hvidløg125 g champignon300 g coleslaw mix600 g hakkede tomater1½ tsk oregano4 dl mornaysauce Ca. 300 g lasagneplader75 g revet ost1 spsk balsamico eddike150 g Toscana salatmixMango tern 1 løg1 solo hvidløg150 g champignon400 g coleslaw mix800 g hakkede tomater2 tsk oregano5 dl mornaysauce Ca. 400 g lasagneplader100 g revet ost1½ spsk balsamico eddike200 g Toscana salatmixMango tern Du skal selv have: Olie, Salt, Peber Fremgangsmåde Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Pil og hak ½ løg og ⅓ solo hvidløg. Rens champignon og hak groft. Varm lidt olie op i en gryde ved medium varme og svits løg, hvidløg, champignon og coleslaw 1 min. Tilsæt 400 g hakkede tomater, 1 tsk oregano, 1 tsk salt og lidt peber og lad simre 2 minutter. Fordel et tyndt lag mornaysauce i bunden af et ildfast fad (ca. 16x24 cm), læg et lag lasagneplader så det dækker hele bunden, fordel et lag grøntsagssovs på lasagnepladerne så tyndt som muligt, fordel et tyndt lag mornaysauce på grøntsagerne læg et nyt lag lasagneplader og fortsæt til du har brugt al grøntsagssovsen. Afslut med et lag lasagneplader. Fordel et tyndt lag mornaysauce på det øverste lag plader og drys med 50 g revet ost. Bag lasagnen midt i ovnen i ca. 25 minutter, den skal være gylden på toppen. Imens lasagnen er i ovnen, piskes en dressing til salaten af 1 spsk balsamico, 1½ spsk olie og lidt salt og peber. Hæld salaten i en skål og fordel dressingen over lige inden servering, top med mango tern. Server grøntsagslasagne med salat. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Pil og hak løg og ⅔ solo hvidløg. Rens champignon og hak groft. Varm lidt olie op i en gryde ved medium varme og svits løg, hvidløg, champignon og coleslaw 1 min. Tilsæt 600 g hakkede tomater, 1½ tsk oregano, 1½ tsk salt og lidt peber og lad simre 2 minutter. Fordel et tyndt lag mornaysauce i bunden af et ildfast fad (ca. 18x26 cm), læg et lag lasagneplader så det dækker hele bunden, fordel et lag grøntsagssovs på lasagnepladerne så tyndt som muligt, fordel et tyndt lag mornaysauce på grøntsagerne læg et nyt lag lasagneplader og fortsæt til du har brugt al grøntsagssovsen. Afslut med et lag lasagneplader. Fordel et tyndt lag mornaysauce på det øverste lag plader og drys med 75 g revet ost. Bag lasagnen midt i ovnen i ca. 25 minutter, den skal være gylden på toppen. Imens lasagnen er i ovnen, piskes en dressing til salaten af 1 spsk balsamico, 1½ spsk olie og lidt salt og peber. Hæld salaten i en skål og fordel dressingen over lige inden servering, top med mango tern. Server grøntsagslasagne med salat. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Pil og hak løg og solo hvidløg. Rens champignon og hak groft. Varm lidt olie op i en gryde ved medium varme og svits løg, hvidløg, champignon og coleslaw 1 min. Tilsæt 800 g hakkede tomater, 2 tsk oregano, 1½-2 tsk salt og lidt peber og lad simre 2 minutter. Fordel et tyndt lag mornaysauce i bunden af et ildfast fad (ca. 20x30 cm), læg et lag lasagneplader så det dækker hele bunden, fordel et lag grøntsagssovs på lasagnepladerne så tyndt som muligt, fordel et tyndt lag mornaysauce på grøntsagerne læg et nyt lag lasagneplader og fortsæt til du har brugt al grøntsagssovsen. Afslut med et lag lasagneplader. Fordel et tyndt lag mornaysauce på det øverste lag plader og drys med 100 g revet ost. Bag lasagnen midt i ovnen i ca. 25 minutter, den skal være gylden på toppen. Imens lasagnen er i ovnen, piskes en dressing til salaten af 1½ spsk balsamico, 2 spsk olie og lidt salt og peber. Hæld salaten i en skål og fordel dressingen over lige inden servering, top med mango tern. Server grøntsagslasagne med salat. Er du sulten efter mere? Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med pasta Ovnretter Vegetar-opskrifter Godt at vide om opskriften En klassisk lasagne med friske lasagneplader og mornaysauce men her med lækkert grøntsagsfyld til den kødfrie dag. Se opskriften i en printvenlig udgave