Kyllingebryst i flødesauce
20-30
4 dages holdbarhed

Kyllingebryst i flødesauce

Virkelig velsmagende ret med godt samspil mellem citron og fløde.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Smør

Det skal du bruge

Citron
½ stk
Hvidløg
1 fed
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Kyllingebryst
280 g
Babyspinat
50 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Hønsebouillon
½ pose
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Basilikum, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 794 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl citron, riv skallen fint og skær resten i skiver. Hak hvidløg fint og riv osten.
  2. Citronstegt kyllingebryst: Bland 1 spsk mel, citronskal, salt og peber godt sammen i en dyb tallerken. Vend kyllingebrysterne i blandingen. Varm ½ spsk smør og ½ spsk olivenolie op på en pande ved medium varme. Steg kyllingen 5 min. på hver side og tag dem af panden.
  3. Flødesauce: Kom hvidløg på panden og lad det stege ca. 1 min. Tilsæt spinat og steg til det falder sammen. Tilsæt fløde, halvdelen af den revne ost, citronskiver og bouillon. Rør det sammen og læg kyllingebrysterne tilbage i saucen og lad det koge i 5-6 min.
  4. Frisk pasta: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pasta i 3-4 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  5. Anret: Skyl og hak basilikum groft. Servér kyllingen med pasta og drys med resten af osten og basilikum.