Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Linsepasta med grillost og broccoli — med squash

(baseret på 52 kunders bedømmelse)

Ingredienser

150 g linsepasta
1 squash
½ broccoli
3 forårsløg
Olie
1 fed hvidløg
Timian
125 g grillost m. chili
Saft og revet citronskal fra ½ citron
Salt og peber
1 dl creme frisk 9%
2-3 spsk kogevand fra pastaen
Groft brød

Ingredienser

225 g linsepasta
1 squash
3/4 broccoli
5 forårsløg
Olie
1½ fed hvidløg
Timian
150 g grillost m. chili
Saft og revet citronskal fra 3/4 citron
Salt og peber
1½ dl creme frisk 9%
2-3 spsk kogevand fra pastaen
Groft brød




Ingredienser

300 g linsepasta
2 squash
1 broccoli
6 forårsløg
Olie
2 fed hvidløg
Timian
200 g grillost m. chili
Saft og revet citronskal fra 1 citron
Salt og peber
2 dl creme frisk 9%
3-4 spsk kogevand fra pastaen
Groft brød


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Sæt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 6 minutter.
  2. Skyl og del broccoli i små buketter. Skyl og snit forårsløg i 2 cm skiver på skrå.
  3. Skyl og tør squash, skær den ene halvdel i tern og den anden i skiver på ca. 1 cm. Pil hvidløg. Sæt brødet i ovnen og lun i ca. 6 minutter.
  4. Steg squashtern og broccoli i lidt olie med presset hvidløg og timianblade i 3 min. ved høj varme. Skru ned til middel varme og tilsæt forårsløg og steg endnu 1 min.
  5. På en anden pande gerne en grillpande steges squashskiverne ved høj varme så de får farve. Læg skiverne i den ene side af panden (eller tage dem af og hold dem varme).
  6. Skær osten i 1 cm tykke skiver og steg dem på en grillpande i lidt olie 1 min. på hver side ved god varme, de må gerne tage en smule farve. Læg en skive ost ovenpå squash skiverne.
  7. Vend creme frisk i grøntsagsblandingen og smag til med salt og peber. Vend pastaen i grønsagerne sammen med et par skefulde af kogevandet.
  8. Fordel blandingen i dybe tallerkener og læg squashskiver og ost på toppen. Riv lidt citronskal hen over, dryp med citronsaft og server straks med lunt brød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Sæt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 6 minutter.
  2. Skyl og del broccoli i små buketter. Skyl og snit forårsløg i 2 cm skiver på skrå.
  3. Skyl og tør squash, skær den ene halvdel i tern og den anden i skiver på ca. 1 cm. Pil hvidløg. Sæt brødet i ovnen og lun i ca. 6 minutter.
  4. Steg squashtern og broccoli i lidt olie med presset hvidløg og timianblade i 3 min. ved høj varme.
  5. Skru ned til middel varme og tilsæt forårsløg og steg endnu 1 min.
    På en anden pande gerne en grillpande steges squashskiverne ved høj varme så de får farve. Læg skiverne i den ene side af panden (eller tage dem af og hold dem varme).
  6. Skær osten i 1 cm tykke skiver og steg dem på en grillpande i lidt olie 1 min. på hver side ved god varme, de må gerne tage en smule farve. Læg en skive ost ovenpå squash skiverne.
  7. Vend creme frisk i grøntsagsblandingen og smag til med salt og peber. Vend pastaen i grønsagerne sammen med et par skefulde af kogevandet.
  8. Fordel blandingen i dybe tallerkener og læg squashskiver og ost på toppen. Riv lidt citronskal hen over, dryp med citronsaft og server straks med lunt brød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Sæt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 6 minutter.
  2. Skyl og del broccoli i små buketter. Skyl og snit forårsløg i 2 cm skiver på skrå.
  3. Skyl og tør squash, skær den ene halvdel i tern og den anden i skiver på ca. 1 cm. Pil hvidløg. Sæt brødet i ovnen og lun i ca. 6 minutter.
  4. Steg squashtern og broccoli i lidt olie med presset hvidløg og timianblade i 3 min. ved høj varme. Skru ned til middel varme og tilsæt forårsløg og steg endnu 1 min.
  5. På en anden pande gerne en grillpande steges squashskiverne ved høj varme så de får farve. Læg skiverne i den ene side af panden (eller tage dem af og hold dem varme).
  6. Skær osten i 1 cm tykke skiver og steg dem på en grillpande i lidt olie 1 min. på hver side ved god varme, de må gerne tage en smule farve. Læg en skive ost ovenpå squash skiverne.
  7. Vend creme frisk i grøntsagsblandingen og smag til med salt og peber. Vend pastaen i grønsagerne sammen med 3-4 spsk af kogevandet.
  8. Fordel blandingen i dybe tallerkener og læg squashskiver og ost på toppen. Riv lidt citronskal hen over, dryp med citronsaft og server straks med lunt brød.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3931 kJ (940 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 713 170 18
Kulhydrat 2080 497 53
Fedt 1138 272 29

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu