Nudelsalat med hakket kylling og grøntsager
15-20
Laktosefri
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Nudelsalat med hakket kylling og grøntsager

Nem asiatisk ret med hakket kylling, glasnudler og masser af grønt. Retten har en mild smag, og giver dig en dejlig og nem bid af østen på middagsbordet.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • jordnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Glasnudler
100 g
Hvidløg
¾ fed
Grøn chili
½ stk
Broccoli
1 stk
Mynte, frisk
½ pakke
Peanuts (Jordnødder)
1 pose
Hakket kylling
300 g
Sød chilisauce
2+1½ spsk
Lime
½ stk
Fiskesauce (Fisk)
1½ spsk
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 581 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Bring en stor gryde med rigeligt letsaltet vand i kog og kom nudlerne i. Tag gryden af varmen, læg låg på og lad den stå i ca. 5 min. til nudlerne er møre. Hæld dem i en si og skyl under koldt vand.
  2. Hak hvidløg og chili fint TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk. Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts.
  3. Varm ½ spsk olie op i en wok eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det til det skiller ad og skifter farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle min. ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
  4. Tilsæt sød chilisauce og saft fra lime. Smag til med ½ tsk sukker og fiskesauce og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 min. af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber.
  5. Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål. Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Servér retten med resten af den søde chilisauce.