Barbecuekylling med pastasalat

Barbecuekylling med pastasalat

30 min725 kcal pr. portion Holder 5 dage
Barbecuekylling var 80'ernes nemme mad, dengang hed det lørdagskylling. Her i en moderne og sund udgave med kyllingebryster i lækker barbecuesauce og klassisk pastasalat.
3.43
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

2 stk kyllingebryst
3 spsk barbecuesauce
50 g slikærter
½ terning bouillon grøntsag
250 g pasta grov
50 g cherrytomat
150 g majskerner

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Tænd grillen (eller ovnen på 225 grader). Læg kyllingerne i en foliebakke eller på et stykke dobbelt stanniol, smør med 1 spsk barbecuesauce hver (gem resten til senere), og krydr med salt og peber.
2
Skold ærterne med kogende vand, skyl dem derefter i koldt vand.
3
Hæld resten af barbecuesaucen (2 spsk) og bouillon af ½ terning opløst i 1½ dl kogende vand ved kyllingen. Sæt fadet på grillen ved indirekte varme ca. 20-25 min. (i ovn er tiden den samme). Tjek at kyllingen er gennemstegt.
4
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 10 min.
5
Skær ærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halvér cherrytomaterne. Hæld vandet fra majs.
6
Bland pastaen med ærter, tomater og majs. Tilsæt 1 spsk. olie, salt og peber og vend rundt.
7
Servér pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3031 kJ/ 725 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
13.88 g
heraf mættede fedtsyrer
1.94 g
Kulhydrat
102.76 g
heraf sukkerarter
13.13 g
Protein
47.14 g
Salt
2.98 g
Kostfibre
16.03 g

Allergener

Gluten
Selleri
Sennep

Andre retter du måske kan lide