Barbecuekylling med pastasalat
20-30
5 dages holdbarhed

Barbecuekylling med pastasalat

Barbecuekylling var 80'ernes nemme mad, dengang hed det lørdagskylling. Her i en moderne og sund udgave med kyllingebryster i lækker barbecuesauce og klassisk pastasalat.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kyllingebryst
2 stk
BBQ sauce
1 + 2 spsk
Hønsebouillon
½ pose
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Tomat
1 stk
Basilikum, frisk
½ pakke
Majskerner
140 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 687 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 92 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Barbecuekylling: Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad og smør ½ spsk barbecuesauce på hver. Krydr med salt og peber. Bland resten af barbecuesaucen, bouillon og 1½ dl kogende vand sammen og hæld ved kyllingen. Sæt fadet midt i ovnen ca. 20-25 min. Tjek at kyllingen er gennemstegt.
  3. Pasta: Kom pastaen i det kogende vand og kog ca. 10 min.
  4. Grønt: Skold ærterne med kogende vand og skyl dem derefter i koldt vand. Skyl og skær tomat i tern. Skyl og hak basilikum groft. Hæld vandet fra majs. Skær ærterne i 1-2 cm stykker.
  5. Pastasalat: Bland pastaen med tomat, ærter, majs og basilikum. Tilsæt 1 spsk olie, salt og peber og vend rundt.
  6. Servér pastasalaten til barbecuekylling. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.