Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Barbecuekylling med pastasalat

(baseret på 421 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 kyllingebryster
2 + 1 spsk barbecuesauce
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl kogende vand)
250 g grov pasta
150 g majs
50 g slikærter
50 g cherrytomater
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

3 kyllingebryster
2 + 1 spsk barbecuesauce
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl kogende vand)
250 g grov pasta
150 g majs
50 g slikærter
50 g cherrytomater
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

3 kyllingebryster
3 + 1½ spsk barbecuesauce
2 dl hønsebouillon
(1 terning + 2 dl kogende vand)
375 g grov pasta
150 g majs
75 g slikærter
75 g cherrytomater
1½ spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

4 kyllingebryster
3 + 1½ spsk barbecuesauce
2 dl hønsebouillon
(1 terning + 2 dl kogende vand)
375 g grov pasta
150 g majs
75 g slikærter
75 g cherrytomater
1½ spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

4 kyllingebryster
4 + 2 spsk barbecuesauce
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl kogende vand)
500 g grov pasta
340 g majs
100 g slikærter
100 g cherrytomater
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

6 kyllingebryster
4 + 2 spsk barbecuesauce
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl kogende vand)
500 g grov pasta
340 g majs
100 g slikærter
100 g cherrytomater
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

6 kyllingebryster
6 + 3 spsk barbecuesauce
4 dl hønsebouillon
- (1 terning + 4 dl kogende vand)
500 g grov pasta
650 g majs
150 g slikærter
150 g cherrytomater
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg kyllingerne i et ovnfast fad, smør med 1 spsk barbecuesauce hver (gem resten til senere), krydr med salt og peber.
  2. Skold ærterne med kogende vand, skyl dem derefter i koldt vand.
  3. Hæld bouillon og  barbecuesauce ved kyllingen. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 10 min.
  5. Skær ærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halvér cherrytomaterne. Hæld vandet fra majs.
  6. Bland pastaen med ærter, tomater og majs. Tilsæt olie, salt og peber og vend rundt.
  7. Servér pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg kyllingerne i et ovnfast fad, smør med ½-1 spsk barbecuesauce hver (gem resten til senere), krydr med salt og peber.
  2. Skold ærterne med kogende vand, skyl dem derefter i koldt vand.
  3. Hæld bouillon og barbecuesauce ved kyllingen. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 10 min.
  5. Skær ærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halvér cherrytomaterne. Hæld vandet fra majs.
  6. Bland pastaen med ærter, tomater og majs. Tilsæt olie, salt og peber og vend rundt.
  7. Servér pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg kyllingerne i et ovnfast fad, smør med 1 spsk barbecuesauce hver (gem resten til senere), krydr med salt og peber.
  2. Skold ærterne med kogende vand, skyl dem derefter i koldt vand.
  3. Hæld bouillon og barbecuesauce ved kyllingen. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 10 min.
  5. Skær ærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halvér cherrytomaterne. Hæld vandet fra majs.
  6. Bland pastaen med ærter, tomater og majs. Tilsæt olie, salt og peber og vend rundt.
  7. Servér pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg kyllingerne i et ovnfast fad, smør med ½-1 spsk barbecuesauce hver (gem resten til senere), krydr med salt og peber.
  2. Skold ærterne med kogende vand, skyl dem derefter i koldt vand.
  3. Hæld bouillon og barbecuesauce ved kyllingen. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 10 min.
  5. Skær ærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halvér cherrytomaterne. Hæld vandet fra majs.
  6. Bland pastaen med ærter, tomater og majs. Tilsæt olie, salt og peber og vend rundt.
  7. Servér pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg kyllingerne i et ovnfast fad, smør med 1 spsk barbecuesauce hver (gem resten til senere), krydr med salt og peber.
  2. Skold ærterne med kogende vand, skyl dem derefter i koldt vand.
  3. Hæld bouillon og barbecuesauce ved kyllingen. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 10 min.
  5. Skær ærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halvér cherrytomaterne. Hæld vandet fra majs.
  6. Bland pastaen med ærter, tomater og majs. Tilsæt olie, salt og peber og vend rundt.
  7. Servér pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg kyllingerne i et ovnfast fad, smør med ½-1 spsk barbecuesauce hver (gem resten til senere), krydr med salt og peber.
  2. Skold ærterne med kogende vand, skyl dem derefter i koldt vand.
  3. Hæld bouillon og barbecuesauce ved kyllingen. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 10 min.
  5. Skær ærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halvér cherrytomaterne. Hæld vandet fra majs.
  6. Bland pastaen med ærter, tomater og majs. Tilsæt olie, salt og peber og vend rundt.
  7. Servér pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg kyllingerne i et ovnfast fad, smør med 1 spsk barbecuesauce hver (gem resten til senere), krydr med salt og peber.
  2. Skold ærterne med kogende vand, skyl dem derefter i koldt vand.
  3. Hæld bouillon og barbecuesauce ved kyllingen. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 10 min.
  5. Skær ærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halvér cherrytomaterne. Hæld vandet fra majs.
  6. Bland pastaen med ærter, tomater og majs. Tilsæt olie, salt og peber og vend rundt.
  7. Servér pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3179 kJ (760 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 867 207 27
Kulhydrat 1552 371 49
Fedt 760 182 24

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu