Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Koteletter i tomatsauce med grøn pastasalat

(baseret på 242 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g koteletter - 2 stk
½ dåse hakkede tomater
½ - 1 spsk oregano
Salt og peber
½ tsk olie
Grøn pastasalat:
150 g fuldkornspasta
½ - 1 rødløg
3 tomater
125 g babyspinat
20 g fintrevet parmesan
½ tsk olie
Salt og peber 

Ingredienser

450 g koteletter - 3 stk
3/4 dåse hakkede tomater
1 spsk oregano
Salt og peber
3/4 tsk olie
Grøn pastasalat:
225 g fuldkornspasta
1-2 rødløg
4 tomater
190 g babyspinat
30 g fintrevet parmesan
3/4 tsk olie
Salt og peber 

Ingredienser

600 g koteletter - 4 stk
1 dåse hakkede tomater
2 spsk oregano
Salt og peber
1 tsk olie
Grøn pastasalat:
300 g fuldkornspasta
2 rødløg
6 tomater
250 g babyspinat
40 g fintrevet parmesan
1 tsk olie
Salt og peber  

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kog rigeligt vand i en elkoger, hæld over pasta i en gryde, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen ca. 10 minutter.
  2. Varm olie op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side og læg dem i et ildfast fad. Bland de hakkede tomater med ½ tsk salt, peber og oregano.
  3. Hæld tomatsaucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ca. 10 minutter.
  4. Pil løget og skær det i tynde både. Steg løg på en pande i lidt olie til de er klare (de må ikke blive brune).
  5. Skyl spinat og tomater. Skær tomaterne i både. Hæld vandet fra pastaen og bland den kogte pasta med tomater, bløde løg, spinat og krydr med salt og peber.
  6. Drys parmesanost over pastasalaten eller server den til. Server koteletterne i tomatsauce med den grønne pastasalat.

    Opskriften er venligst udlånt af Fødevarestyrelsen
     

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kog rigeligt vand i en elkoger, hæld over pasta i en gryde, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen ca. 10 minutter.
  2. Varm olie op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side og læg dem i et ildfast fad. Bland de hakkede tomater med ½ tsk salt, peber og oregano.
  3. Hæld tomatsaucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ca. 10 minutter.
  4. Pil løget og skær det i tynde både. Steg løg på en pande i lidt olie til de er klare (de må ikke blive brune).
  5. Skyl spinat og tomater. Skær tomaterne i både. Hæld vandet fra pastaen og bland den kogte pasta med tomater, bløde løg, spinat og krydr med salt og peber.
  6. Drys parmesanost over pastasalaten eller server den til. Server koteletterne i tomatsauce med den grønne pastasalat.

    Opskriften er venligst udlånt af Fødevarestyrelsen

     

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kog rigeligt vand i en elkoger, hæld over pasta i en gryde, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen ca. 10 minutter.
  2. Varm olie op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side og læg dem i et ildfast fad. Bland de hakkede tomater med 1 tsk salt, peber og oregano.
  3. Hæld tomatsaucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ca. 10 minutter.
  4. Pil løgene og skær dem i tynde både. Steg løg på en pande i lidt olie til de er klare (de må ikke blive brune).
  5. Skyl spinat og tomater. Skær tomaterne i både. Hæld vandet fra pastaen og bland den kogte pasta med tomater, bløde løg, spinat og krydr med salt og peber.
  6. Drys parmesanost over pastasalaten eller server den til. Server koteletterne i tomatsauce med den grønne pastasalat.

    Opskriften er venligst udlånt af Fødevarestyrelsen 


Næringsindhold pr. person

Energi: 2808 kJ (671 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 765 183 27
Kulhydrat 1188 284 42
Fedt 855 204 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu