Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 2+ PORTIONER 3 PORTIONER 3+ PORTIONER 4 PORTIONER 4+ PORTIONER 6 PORTIONER 4 dages holdbarhed 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning 40 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Kylling med brød-nachos – ristede majs og avocado dip (baseret på 582 kunders bedømmelse) Familie Skønne og velkendte nudanske hverdagsretter for familien Det skal du bruge Groft brød (2 stk)2 tsk mexico mix350 g kyllingeinderfilet1 avocado1½ spsk creme frisk + rest100 g cherrytomater150 g majs Groft brød (2 stk)2 tsk mexico mix450 g kyllingeinderfilet1 avocado1½ spsk creme frisk + rest100 g cherrytomater150 g majs Groft brød (3 stk)3 tsk mexico mix450 g kyllingeinderfilet1 avocado2 spsk creme frisk + rest150 g cherrytomater340 g majs Groft brød (3 stk)3 tsk mexico mix600 g kyllingeinderfilet1 avocado2 spsk creme frisk + rest150 g cherrytomater340 g majs Groft brød (4 stk)4 tsk mexico mix600 g kyllingeinderfilet2 avocadoer3 spsk creme frisk + rest250 g cherrytomater680 g majs Groft brød (4 stk)4 tsk mexico mix900 g kyllingeinderfilet2 avocadoer3 spsk creme frisk + rest250 g cherrytomater680 g majs Groft brød (6 stk)5 tsk mexico mix900 g kyllingeinderfilet3 avocado5 spsk creme frisk + rest250 g cherrytomater680 g majs Du skal selv have: Olie, salt, peber Ugens tip GRATIS prøve på foccacia bag selv brød fra Homemate - nyd duften af friskbagt brød. Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade og smør lidt olie ud på papiret. Skær brødet i ½ cm tykke skiver. Læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på. Bland 2 tsk mexico mix krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges. Avocado-dip: Mos avocado med en gaffel, bland med 1½ spsk creme frisk, salt og peber. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt. Skyl og tør tomaterne og halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld 150 g majs på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet. Servér med avocado dip og resten af creme frisken. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret. Skær brødet i ½ cm tykke skiver. Læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på. Bland 2 tsk mexico mix krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges. Avocado-dip: Mos avocado med en gaffel, bland med 1½ spsk creme frisk, salt og peber. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt. Skyl og tør tomaterne, og halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld 150 g majs på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet. Servér med avocado dip og resten af creme frisken. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på. Bland 3 tsk mexico mix krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges. Avocado-dip: Mos avocado med en gaffel, og bland med 2 spsk creme frisk, salt og peber. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt. Skyl og tør tomaterne, og halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld 340 g majs på panden, og skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet. Servér med avocado dip og resten af creme frisken. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på. Bland 3 tsk mexico mix krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges. Avocado-dip: Mos avocado med en gaffel, og bland med 2 spsk creme frisk, salt og peber. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt. Skyl og tør tomaterne, og halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld 340 g majs på panden, og skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet. Servér med avocado dip og resten af creme frisken. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på. Bland 4 tsk mexico mix krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges. Avocado-dip: Mos avocado med en gaffel, og bland med 3 spsk creme frisk, salt og peber. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt. Skyl og tør tomaterne, halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld 680 g majs på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet. Servér med avocado dip og resten af creme frisken. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på. Bland 4 tsk mexico mix krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges. Avocado-dip: Mos avocado med en gaffel, og bland med 3 spsk creme frisk, salt og peber. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt. Skyl og tør tomaterne, halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld 680 g majs på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet. Servér med avocado dip og resten af creme frisken. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på. Bland 5 tsk mexico mix krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP Brug mindre krydderiblanding, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges. Avocado-dip: Mos avocado med en gaffel, bland med 5 spsk creme frisk, salt og peber. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt. Skyl og tør tomaterne, og halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld 680 g majs på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet. Servér med avocado dip og resten af creme frisken. Næringsværdi Energi pr. portion: 3005 kJ / 718 kcal Pr. 100 g: 0 kJ / 0 kcal Indhold pr. portion pr. 100 g Fedt 0 g g heraf mættede fedtsyrer 0 g g Kulhydrat 0 g g heraf sukkerarter 0 g g Protein 0 g g Salt 0 g g Kostfibre 0 g g Er du sulten efter mere? Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Se opskriften i en printvenlig udgave