Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetSund

Oksekasserolle med svampe — og pastinak puré

(baseret på 456 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g tern af oksetykstegsfilet
250 g champignon
200 g gulerødder
1 løg
½ ds hakkede tomater
2 fed hvidløg
1 dl rødvin
Olie
Salt og peber 
Pastinak puré:
1 bagekartoffel
300 g pastinak
1 fed hvidløg
½ spsk smør
Salt og peber
Persille


 

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER
 

Ingredienser

300 g tern af oksetykstegsfilet
375 g champignon
300 g gulerødder
1 løg
3/4 ds hakkede tomater
3 fed hvidløg
1,5 dl rødvin
Olie
Salt og peber
Pastinak puré:
1 bagekartoffel
500 g pastinak
1½ fed hvidløg
3/4 spsk smør
Salt og peber
Persille 

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

400 g tern af oksetykstegsfilet
500 g champignon
350 g gulerødder
2 løg
1 ds hakkede tomater
4 fed hvidløg
2 dl rødvin
Olie
Salt og peber 
Pastinak puré:
2 bagekartofler
600 g pastinak
2 fed hvidløg
1 spsk smør
Salt og peber
Persille

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skræl pastinak og kartoffel og skær i 2x2 cm tern, læg ternene i en gryde og dæk med vand, tilsæt smør og bring i kog. Kog ca. 15 min. De skal være møre.
  2. Rens imens svampene (tør dem godt). Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på skrå. Pil løg og alle hvidløgene. Skær løget i tynde både og de 2 hvidløg i tynde skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm lidt olie op i en kasserolle (eller gryde) ved høj varme. Brun svampene uden at de brænder på, krydr med peber og hæld i en skål.
  4. Tilsæt en smule ny olie til gryden og brun kødet ved høj varme evt. ad flere omgange, så det lige får stegeskorpe, det må ikke væske så bliver det sejt. Hæld kødet i skålen med svampe.
  5. Sauter gulerødder og løg i gryden (tilsæt evt et par dråber olie hvis nødvendigt) 4 min. ved middelvarme, tilsæt hvidløg og steg yderligere 1 min.
  6. Hæld kød og svampe tilbage i gryden, tilsæt rødvin og lad simre 5 min. Tilsæt tomater og varm igennem. Krydr med salt og peber.
  7. Hæld imens kogevandet fra pastinakkerne over i en skål, lad pastinak og kartoffel blive i gryden, tilsæt ½ dl af kogevandet og mos det hele godt. Tilsæt presset hvidløg og smag til med salt og peber. Vil du have en helt fin og jævn puré så brug en stavblender.
  8. Skyl og hak persillen. Drys den over kødet og server med pastinak puré.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skræl pastinak og kartoffel og skær dem i 2x2 cm tern, læg ternene i en gryde og dæk med vand, tilsæt smør og bring i kog. Kog ca. 15 min. De skal være møre.
  2. Rens imens svampene (tør dem godt). Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på skrå. Pil løg og alle hvidløgene. Skær løget i tynde både og de 3 hvidløg i tynde skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm lidt olie op i en kasserolle (eller gryde) ved høj varme. Brun svampene uden at de brænder på, krydr med peber og hæld i en skål.
  4. Tilsæt en smule ny olie til gryden og brun kødet ved høj varme evt. ad flere omgange, så det lige får stegeskorpe, det må ikke væske så bliver det sejt. Hæld kødet i skålen med svampe.
  5. Sauter gulerødder og løg i gryden (tilsæt evt et par dråber olie hvis nødvendigt) 4 min. ved middelvarme, tilsæt hvidløg og steg yderligere 1 min.
  6. Hæld kød og svampe tilbage i gryden, tilsæt rødvin og lad simre 5 min. Tilsæt tomater og varm igennem. Krydr med salt og peber.
  7. Hæld imens kogevandet fra pastinakkerne over i en skål, lad pastinak og kartoffel bliver i gryden tilsæt ½ dl af kogevandet og mos det hele godt. Tilsæt presset hvidløg og smag til med salt og peber. Vil du have en helt fin og jævn puré, så brug en stavblender.
  8. Skyl og hak persillen. Drys den over kødet og server med pastinak puré.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skræl pastinak og kartofler og skær dem i 2x2 cm tern, læg ternene i en gryde og dæk med vand, tilsæt smør og bring i kog. Kog ca. 15 min. De skal være møre.
  2. Rens imens svampene (tør dem godt). Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på skrå. Pil løgene og alle hvidløgene. Skær løgene i tynde både og de 4 hvidløg i tynde skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm lidt olie op i en kasserolle (eller gryde) ved høj varme. Brun svampene uden at de brænder på, krydr med peber og hæld i en skål.
  4. Tilsæt en smule ny olie til gryden og brun kødet ved høj varme evt. ad flere omgange, så det lige får stegeskorpe, det må ikke væske så bliver det sejt. Hæld kødet i skålen med svampe.
  5. Sauter gulerødder og løg i gryden (tilsæt evt et par dråber olie hvis nødvendigt) 4 min. ved middelvarme, tilsæt hvidløg og steg yderligere 1 min.
  6. Hæld kød og svampe tilbage i gryden, tilsæt rødvin og lad simre 5 min. Tilsæt tomater og varm igennem. Krydr med salt og peber.
  7. Hæld imens kogevandet fra pastinakkerne over i en skål, lad pastinak og kartoffel bliver i gryden tilsæt ½ dl af kogevandet og mos det hele godt. Tilsæt presset hvidløg og smag til med salt og peber. Vil du have en helt fin og jævn puré så brug en stavblender.
  8. Skyl og hak persillen. Drys den over kødet og server med pastinak puré.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2507 kJ (599 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 598 143 24
Kulhydrat 1309 313 52
Fedt 600 143 24

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu