Subcategory poster

Opskrifter med laks

Laks er en utroligt populær spise i Danmark, og i mange tilfælde anses laks også som værende luksuriøs. Det er ikke ligefrem billigt at købe laks, hverken som røget eller fersk, og derfor er det ikke nødvendigvis laks, der bliver serveret flere gange om ugen. Laks er en fed fisk, der bliver betegnet som en slags superfood. Den kan spises til alle måltider lige fra morgenmad til aftensmad, og den indeholder en lang række af sunde fedtsyrer, vitaminer og mineraler.

Donburi med ponzubagt laks
Donburi med ponzubagt laks
Risotto verde med røget laks
Risotto verde med røget laks
Laksebowl med vildris og syltet rødkål
Laksebowl med vildris og syltet rødkål
Kartoffelporresuppe med røget laks
Kartoffelporresuppe med røget laks
Mexicansk-inspireret laks med majs og nachos
Mexicansk-inspireret laks med majs og nachos
Paneret laks med bulgur
Paneret laks med bulgur
Pokebowl med laks
Pokebowl med laks
Cremet pasta med røget laks
Cremet pasta med røget laks
Fettucine med varmrøget laks, blomkål og dild
Fettucine med varmrøget laks, blomkål og dild
Varmrøget laks med appelsin/æblesalat og dildsauce
Varmrøget laks med appelsin/æblesalat og dildsauce

SPIS LAKS MED EKSTRA GOD SAMVITTIGHED

Laks er både nem og som regel også ret hurtig at tilberede. Den kan spise på mange forskellige måder lige fra den røgede laks, du kommer på brødet til den varmrøgede laks, der egner sig perfekt til en lækker middag. Hos RetNemt Måltidskasser giver vi dig vores bedste bud på, hvordan du kan lave laks, så hele familien vil elske det. Dyk ned her på siden og vælg den opskrift, du vil bruge i dag.

Det er ingen hemmelighed, at laks er utrolig sundt. Dog er det også en fed fisk, og du skal derfor helst ikke spise det hver dag, men gerne én til to gange om ugen. Laks er godt fyldt med D-vitamin, hvilket især er en fordel i vintermånederne, hvor solen ikke bidrager særlig meget med vitaminet. Derudover er laks og fisk generelt rigtig godt til hjertet og dermed også blodtrykket og kredsløbet. Er du god til at spise fisk, vil du derfor mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Laks er en proteinbombe, og det er især en fordel for dig, der dyrker meget motion og som gerne vil opbygge muskler. Fisken indeholder desuden masser af Omega 3-fedtsyrer, der er de sunde af slagsen.
Ikke nok med, at Laks er godt for dig og din krop, så er det også utrolig nemt at flette fisk ind i kosten til daglig. Det kan nemlig spises både varm og kold, råt og stegt alt efter, hvordan du bedst kan lide den.

OPSKRIFTER MED LAKS

Hvis du er glad for laks, og samtidig er glad for, at det indimellem går lidt stærkt med at få lavet aftensmad, så er du kommet til det rette sted. De retter med laks du finder her på siden, er nemlig udviklet til kun at tage imellem 20-40 minutter at lave. Det er noget, vi ved, rigtig mange børnefamilier sætter stor pris på. Så er der nemlig mere tid til familien i en travl hverdag, og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af aftensmaden.
Kunne du godt tænkte dig at servere laks på en lidt anderledes måde i aften, så se nærmere på vores opskrift på thaisuppe sweet chili med laks. Denne suppe smager af Asien og kan med fordel serveres for både børn og voksne. Det kan også være, du har lyst til laks på en helt anden måde, og i så fald kan du prøve vores simple ret med laks, rodfrugter, hollandaise og salat. Denne ret er ekstra nem og meget fedtfattig, og både familien og din egen krop vil takke dig for det. Opskrifter med laks har vi nok af, så hvis ikke det er et af de to ovenstående bud, der frister i dag, så tjek vores andre opskrifter ud.

VÆLG EN MÅLTIDSKASSE HOS OS

Er du bare helt vild med fisk, så kan du vælge en måltidskasse med fokus på fisk her hos os. Vi tilbyder 40 forskelliger retter hver uge, som du frit kan vælge imellem. Det er ganske simpelt og helt uforpligtende. En ting, der dog er sikker er, at aftensmaden bliver nem, hurtig og lækker, når du får det leveret fra os. Vi sørger for alle ingredienser og råvarer samt en detaljeret opskrift, og det eneste du skal gøre, er at følge den, og så er der aftensmad i løbet af 30 minutter.
Hos RetNemt er vi eksperter i at sammensætte vores opskrifter, så de er både sunde, nemme, spændende og fyldt med smag. Vi mener ikke, at der er nogen grund til at gå på kompromis med aftensmaden, bare fordi hverdagen er travl. Derfor kan du hos os finde lige præcis den inspiration, du har brug for.