Subcategory poster

Hovedretter

En hovedret kan være mange forskellige ting. Typisk bruger vi udtrykket, når der er tale om flere retter til et middagsselskab. Ofte er det forret, hovedret og dessert, og indimellem kan der være adskillige af den samme kategori – fx når der er tale om en 8-retters menu. Selvom forretten og desserten altid er spændende, så er det som regel hovedretten, folk glæder sig allermest til.

VÆLG EN NEM HOVEDRET

Skal du have gæster i weekenden, og har du ikke helt styr på hovedretten endnu, så kan du finde den nødvendige inspiration lige her. Hos RetNemt er vi vilde med hovedretter, og derfor har vores eksperter sammensat et væld af dem, der helt sikkert vil fange din interesse. Alle vores opskrifter er nøje udviklede, og i de fleste tilfælde er de nemme og hurtige at lave, men stadig spændende og fulde af smag.

Bare fordi du har lovet dine gæster en 3-retters menu, betyder det ikke, du behøver bruge hele dagen i køkkenet. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at lave en fænomenal hovedret på kort tid, som vil imponere dine gæster. Ved forretter er det ofte fisk, der bliver serveret, men ved hovedretter er der noget mere frit spil. Hvad end du har lyst til oksekød, kylling eller svinekød, er der stor chance for, det bliver en succes.
I sommerhalvåret er det oplagt at servere lækker grillmad for dine gæster. Overvej vores opskrift med grillbøf, jordbærsalsa og kartofler. Denne sommersalsa er perfekt til en perfekt stegt grillbøf, og det er helt sikkert en ret, dine gæster vil sætte pris på. Du kan også vælge at servere en hjemmelavet pizza. Selvom pizza måske ikke lyder særlig luksus i dine ører, så bare vent, til du prøver Gorms farverige luksuspizza. Er du ferm til madlavning, kan du endda forsøge dig med at lave pizzaen på grillen til stor begejstring for alle spisende gæster. Vil du gerne over i en helt anden boldgade, så kan du overveje at servere lam. Lam er for mange en lidt luksuriøs spise, og det er der slet ikke noget at sige til, for det smager fantastisk. Prøv fx vores unikke opskrift på lammekoteletter i garam masala med rabarberkompot. Her finder du nogle smagskombinationer, du med garanti ikke selv havde overvejet. Rabarberkompotten giver den perfekte kontrast til den krydrede garam masala

DET ER RET NEMT AT LAVE NEMME HOVEDRETTER

Hos RetNemt gør vi det nemt for dig at lave spændende aftensmad. Det behøver ikke tage mere end 30 minutter at lave, og dermed er det ingen sag at byde på 3-retters menu. Vil du også gerne have hjælp til at lave lækker mad i hverdagen, kan du tage et kig på vores forskellige madplaner. Og bestiller du en af vores måltidskasser hjem, så bliver det ikke meget nemmere. Husk, at du til hver en tid kan afmelde måltidskasserne igen, og du er derfor ikke forpligtet til at modtage dem mere, end hvad du har brug for.