Grillede kyllingespyd med couscous og agurkeyoghurt
35
4 dages holdbarhed

Grillede kyllingespyd med couscous og agurkeyoghurt

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Træspyd
4 stk
Ketchup
½ spsk
Sambal oelek
½ tsk
Honning
½ spsk
Sojasauce
½ spsk
Hvidløg solo
½ stk
Ingefær
2½ g
Kyllingeinderfilet
300 g
Couscous
175 g
Bouillon høns
½ terning
Agurk
½ stk
Rødløg
½ stk
Tomat
½ stk
Hvidvinseddike
¼ spsk
Yoghurt naturel
¾ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 639 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du vil grille. Læg træspyd i blød i vand.
  2. Bland ketchup og sambal oelek. Tilsæt soja, honning, 1 spsk olivenolie, ¼ presset hvidløg, ½ tsk revet ingefær, ½ tsk salt og rør det sammen. Bland med kyllingen og lad det stå og marinere i 15 min.
  3. Kom couscous i en skål og bland med ½ spsk olivenolie, rør det godt rundt. Opløs bouillon i 2¼ dl kogende vand. Hæld det over couscousen og dæk skålen med madfilm eller et låg. Lad det trække i 15 min. Riv det med en gaffel eller med et piskeris.   
  4. Riv en ¼ agurk groft. Pres let saften fra den. Bland agurken med yoghurt og ¼ presset hvidløg. Smag til salt og peber. 
  5. Hak rødløg fint. Skær tomat og resten af agurken i tern, kom det i en salatskål og bland med couscous og ¼ spsk hvidvinseddike. Rør sammen og tilsmag med salt og peber.  
  6. Kyllingen tages op af marinaden og kommes på træspyd. Grill dem eller steg dem på en pande ved høj varme med lidt olie ca. 4 min. på hver side til de er færdige. 
  7. Servér kyllingespyd med couscoussalat og agurkeyoghurt.