Super power måltidssalat med laks
30
2 dages holdbarhed

Super power måltidssalat med laks

En forrygende måltidssalat med super power fra flere slags kål, æbler, mandler og kikærter samt stegt laks. Der er masser af smag og god mæthed.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Laksefilet med skind (Fisk)
300 g
Citron
½ stk
Romanesco/farvet blomkål
½ stykke
Spidskål
½ stk
Hvidløg
½ fed
Grov sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Æble
1½ stk
Kikærter
240 g
Hakkede mandler
17 g
Kørvel
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 775 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 57 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg laksen på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og citronsaft, drys med groft salt. Bag laksen i ca. 10-15 min til den er tilberedt. Lad den køle helt af før den blandes i salaten. Alternativt kan du spise den lun ved siden af salaten.
  2. Del blomkålen i mindre buketter. Snit spidskålen. Bland de to slags kål i en skål.
  3. Ryst dressingen sammen og fordel over kålblandingen. Skyl æbler, del i kvarte og fjern kernehus. Snit æblerne i fine både.
  4. Hæld vandet fra kikærterne, tør dem i et viskestykke. Rist dem i lidt olie på en meget varm pande 2-3 min, køl af.
  5. Kom æbler, mandler (gem lidt til drys) og kikærter i salaten. Pluk laksen i mindre stykker og fordel den over. Smag til med salt og peber. Drys med hakkede mandler og hakket kørvel.