And med rødkål og brune kartofler
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

And med rødkål og brune kartofler

Confiteret andebryst og -lår, færdiglavet rødkål, 2 slags kartofler og lækker andesauce.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker
  • Smør
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
300 g
Confiteret andebryst
1 stk
Confiteret andelår
1 stk
Kartofler på glas
½ glas
Piskefløde (Mælk, Laktose)
2½ dl
Saucejævner (Mælk, Laktose)
1 spsk
Andefond
1 spsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Kulør
½ tsk
Rødkål, forkogt
½ glas
Kruspersille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1856 kcal
  • Fedt 155 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C
  2. Kog de almindelige kartofler i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 15 min. Stik i dem med en kødnål eller lign. Hæld vandet fra, når de er færdige. TIP: Du kan pille dem inden servering. Kog og pil dem om formiddagen, lun med kogende vand i ca. 5 min. inden servering.
  3. Læg andebryst og -lår på en bageplade med bagepapir og sæt dem i den varme ovn ca. 15 min. til de er gennemvarme og let sprøde i skindet.
  4. Brune kartofler: Hæld de forkogte kartofler i en sigte og lad dryppe af. Varm en stegepande op med ½ dl sukker og lad det smelte uden at røre i det. Kom 1 spsk smør på og saml det med en træske. Tilsæt kartoflerne, skru lidt ned og vend jævnligt i ca. 10 min. så karamellen fordeles godt på alle kartoflerne.
  5. Andesauce: Kog fløden op og tilsæt saucejævner, andefond, balsamico og kulør efter hvor mørk du vil have den. Lad det simre i 5 min. Smag med peber, sukker og lidt fedt fra anden. Juster med lidt vand, hvis den bliver for tyk.
  6. Varm rødkålen i en gryde ved lav varme.
  7. Skyl og hak persille og drys over de kogte kartofler. Servér andestykkerne med brune og hvide kartofler, rødkål og andesauce.