Kyllingetacos med mangoris og cremet topping

Kyllingetacos med mangoris og cremet topping

30 min1074 kcal pr. portion Holder 4 dage
Lune tacoskaller med krydret kylling og vildrisblanding tilsat frisk mango. Prikken over i'et er den cremede topping. Det er ikke stærkt og kan serveres 'adskilt', så alle børn kan være med.
Ingen vurdering
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

2 dl vildrisblanding
300 g kyllingeinderfilet
3 tsk garam masala
½ stk peberfrugt rød
½ stk mango
100 g friskost med hvidløg og urter
6 stk taco-skaller

Du skal selv have

salt, olie, peber

Fremgangsmåde

1
Kog 2 dl ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
2
Tænd ovnen på 125 grader. Skræl ½ mango og skær den i tern (se en video om hvordan du gør det på Youtube).
3
Sæt tacoskallerne i ovnen i 8-10 min. Skyl peberfrugten, fjern kerner og skær ½ i tern. Skær kyllingen i mundrette tern og bland dem med 2 tsk krydderi.
4
Varm 2 tsk olie på en stegepande og steg kyllingen i 5 min. ved god varme. Rør jævnligt. Tilsæt peberfrugt og 1/4 af mangoternene, rør rundt og steg videre i 2 min. Smag til med salt og peber.
5
Rør Philadelphiaosten med 1 tsk krydderi i en lille skål.
6
Bland resten af mangoternene med risen.
7
Fyld tacoskallerne med den stegte kylling, top med oste-blandingen og server med mangoris.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 4494 kJ/ 1074 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
35.92 g
heraf mættede fedtsyrer
14.76 g
Kulhydrat
133.67 g
heraf sukkerarter
35.71 g
Protein
54.03 g
Salt
3.05 g
Kostfibre
10.13 g

Allergener

Andre retter du måske kan lide