Subcategory poster

Efterårsmad

Når efteråret er på vej, så er man ikke i tvivl. Pludselig rusker vinden lidt mere i træerne, kulden bliver bidende, bladene falder af træerne og dagene bliver kortere. Nogen elsker efteråret, men de fleste af os ser ikke frem til hverken mørke eller kulde, og derfor forsøger vi at skrue op for hyggen ved at tænde stearinlys og sætte ild i brændeovnen.

VARM MAD TIL KOLDE DAGE

I efteråret er der også nogle tendenser på madlavningsfronten, og det kan du finde masser af inspiration til her hos os. De fleste forbinder efterårsmad med at være varme, tunge retter, og gerne med masser af årstidens grønsager som fx kål, græskar, gulerødder og rødbede.
Her hos RetNemt Måltidskasser kan du finde hundredvis af opskrifter, der er perfekt efterårs- og vintermad, men når foråret og sommeren rammer, har vi helt sikkert også nogle lækre retter, der passer her. Stort set alle vores opskrifter er udviklet til at være hurtige, nemme og sunde, og vores efterårsretter er ingen undtagelse. Gå derfor på udkig her i dag, hvis du søger ny og spændende inspiration til aftensmaden.

Der er ingen tvivl om, at man om efteråret i højere grad har brug for varm aftensmad. Der er nemlig ikke noget, der luner mere end fx en omgang krydret suppe. En sand klassiker er vores efterårssuppe græskarsuppe med sprøde saltbrød. Denne opskrift er utrolig populær og går hånd i hånd med de mørke, kolde og regnfulde efterårsaftener. Suppen er fuld af smag, og ved du, at børnene vil efterspørge noget kød, er det nemt at tilføje noget kylling til retten.
En anden sprød ret, der kan spises af hele familien, er confiteret and med rødkålssalat. Hvem elsker ikke and? Om ikke andet, er det oplagt at lave det til Mortens Aften i november, hvor mørket og kulden efterhånden virkelig har fået taget i os. Den lækre rødkålssalat med appelsin, æble og soltørrede tranebær er et hit hos de fleste, og derfor er denne efterårsret helt perfekt.
Får du gæster i weekenden, og søger du inspiration til forretter til efteråret, kan du finde det lige her. Suppe er også altid en god ide som forret, men hvis ikke det er vores kartoffel-porresuppe, der tiltaler dig, kan det være, du skal gå efter en forret med varmrøget laks.

FIND INSPIRATION TIL EFTERÅRSMAD HER

Når aftensmaden gerne må være hurtigt overstået, men samtidig være lækker og velsmagende, så finde den nødvendige inspiration hos os. Husk, at du også kan få masser af glæde af vores måltidskasser. Du kan vælge imellem 12 forskellige, og vi vil gerne garantere, der er en måltidskasse for enhver smag. Vi leverer alle råvarer og ingredienser direkte til døren inklusive en nem opskrift – og du behøver ikke engang være hjemme, når vi leverer. Maden bliver nemlig leveret i kølekasser, der holder det frisk i timevis. Bestil en måltidskasse i dag. Du vil ikke fortryde det.