30-40
4 dages holdbarhed
Gullash med brød og kartofler
Lavet på hakket oksekød. Toppet med creme frisk.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Gulerod
1 stk
Bagekartoffel
1 stk
Rød peber
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Paprika
1½ tsk
Oksebouillon
½ pose
Chiliflager
½ tsk
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Bredbladet persille
½ pakke
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 799 kcal
- Fedt 28 g
- Kulhydrater 92 g
- Protein 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Grøntsager: Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerod og kartoffel og skær i tern 1x1 cm. Skær peberfrugt i tern.
- Varm en gryde op med lidt olie. Steg kødet ved høj varme 1-2 min. og del det imens fra hinanden. Steg videre 2-3 min. og sæt til side på en tallerken.
- Gullash: Varm gryden op igen med lidt olie. Steg løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré og steg videre 1 min. Kom kartofler, gulerødder, peberfrugt, paprika, bouillon, chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), kødet og 4 dl vand i. Lad den småkoge i ca. 20 min. til kartoflerne er møre. Smag til med salt og peber.
- Brød: Varm brødene i en brødrister.
- Servering: Skyl og hak persillen fint. Top gullashén med persille og creme fraiche og servér med lune brød.