Blomkålssuppe med rejer, avocado og sprøde tortillachips
20-30
4 dages holdbarhed

Blomkålssuppe med rejer, avocado og sprøde tortillachips

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Skalotteløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Blomkål
1 stykke
Piskefløde (Mælk, Laktose)
2½ dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Rejer (Krebsdyr)
170 g
Avocado
½ stk
Lime
½ stk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 920 kcal
  • Fedt 62 g
  • Kulhydrater 58 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skær blomkål i små buketter. Varm lidt olie op i en stor gryde ved ved middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt blomkål, fløde, bouillon og 2½ dl vand. Bring det i kog under omrøring og lad det småsimre ved lav varme i 15-20 min. eller til blomkålen er kogt helt mør.
  3. Hæld lagen fra ​​rejerne og læg dem i en skål. Fjern skal og sten fra avocado, skær den i tern og kom i skålen med rejerne. Pres lidt limesaft over, dryp med lidt olivenolie og smag til med salt og peber.
  4. Skær tortillaerne i trekanter. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bag tortillachipsene i ovnen i ca. 5 min. til de er gyldne og sprøde.
  5. Blend blomkålen til en jævn suppe med en stavblender. Tilsæt lidt vand, hvis suppen bliver for tyk og lad den koge hurtigt op igen. Smag til med salt og peber.
  6. Servér suppen i skåle og top med rejer og avocado. Spis de sprøde tortilla til.