Subcategory poster

Asiatisk mad

Hvis du er glad for udenlandsk mad, så kan du sikkert også rigtig godt lide asiatisk. Asiatisk mad er faktisk en af danskernes favoritkategorier, og det er der slet ikke noget at sige til. Men hvad er egentlig typisk asiatisk? De fleste vil nok mene, at ris og nudler er to ting, der dækker det meget godt, men asiatisk mad er meget mere end det.

HVAD ER ASIATISK MAD?

Det asiatiske køkken er en blanding af forskellige madkulturer i Østasien og Sydøstasien, og her er det Japan, Thailand, Vietnam, Kina og Indonesien, der er de mest kendte. Oftest bliver asiatisk mad forbundet med friske, lækre og sunde råvarer – det bliver bekræftet af, at de fleste asiatere er små, tynde mennesker.
Har du derfor fået nok af frikadeller og kartofler det næste stykke tid, og søger du inspiration til en lækker asiatisk madopskrift, så er du kommet til det rette sted. Vi lover dig, at smagsløgene bliver udfordret, men vi lover også, at det kun tager cirka 30 minutter at tilberede sunde og smagfulde retter med hjælp fra vores opskrifter.

PRØV KRÆFTER MED ET ORIENTALSK KØKKEN

For at få den bedste oplevelse, når du laver asiatisk mad, er det en god ide at have adgang til det rette køkkengrej. Her er en stor gryde til ris eller nudler lige så vigtig som en god wok. Derudover vil du blive glad for en flad paletske, og skal det være helt ordentligt, kan du investere i nogle bambuskurve til dampning. Derefter er det bare at gå i sving og prøve dine kræfter af i det orientalske køkken.
Hvis du er glad for fisk, må du ikke gå glip af vores opskrift med asiatisk laks i fad. Denne opskrift med syrlig broccolisalat og ris har det perfekte strejf af Asien, ikke mindst takket være den lækre marinade. Opskriften kan spises af de fleste, og du kan derfor med fordel servere den for hele familien. Så kan I samtidig krydse ugens fisk af på listen.
Er det ikke fisk, der er i høj kurs hjemme ved dig, så tag et kig på vores opskrift på wokstrimler af okse i wrap med sød chili sauce. Det er de færreste, der ikke kan lide en omgang tortilla. Det er nemlig nemt, og der hersker ingen regler for, hvad du kan komme i den. Denne udgave er eksotisk og fuld af smag, og så er opskriften utrolig nem, for det tager nemlig kun 25 minutter, så er der serveret.

ASIATISK ER NEMT OG LÆKKERT

Må dagens aftensmad gerne være både nem og sund, så bliver du ikke skuffet med vores spændende opskrifter her på siden. Vi har eksperter til at sidde og udvikle vores opskrifter, og derfor er de fleste af opskrifterne både sunde, nemme, hurtige og selvfølgelig lækre. Har du endnu ikke oplevet glæden ved vores måltidskasser, så er det på tide at give dem en chance. Vi har hele 12 forskellige at vælge imellem, og dermed er det helt sikkert et tema, er vil falde i din smag.