Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Unghanebryst i serranosvøb — med stegte figner

(baseret på 350 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 stk unghanebryst
2 skiver serranoskinke
Salt, peber
2 friske figner
1 spsk smør
3/4 dl marsala
1 pk frisk pasta
1 lille pose spæde salater, ca. 65 g
2 spsk hindbær vinaigrette
25 g soltørrede tranebær

Ingredienser

3 stk unghanebryst

3 skiver serranoskinke
Salt, peber
2 friske figner
1 spsk smør
3/4 dl marsala
1 pk frisk pasta
1 lille pose spæde salater, ca. 65 g
2 spsk hindbær vinaigrette
25 g soltørrede tranebær

Ingredienser

3 stk unghanebryst

3 skiver serranoskinke
Salt, peber
3 friske figner
1½ spsk smør
1 dl marsala
375 g frisk pasta
1 lille pose spæde salater, ca. 100 g
3 spsk hindbær vinaigrette
40 g soltørrede tranebær

Ingredienser

4 stk unghanebryst

4 skiver serranoskinke 
Salt, peber
3 friske figner
1½ spsk smør
1 dl marsala
375 g frisk pasta
1 lille pose spæde salater, ca. 100 g
3 spsk hindbær vinaigrette
40 g soltørrede tranebær

Ingredienser

4 stk unghanebryst

4 skiver serranoskinke
Salt, peber
4 friske figner
2 spsk smør
1½ dl marsala
1 pk frisk pasta
1 lille pose spæde salater, ca. 125 g
4 spsk hindbær vinaigrette
50 g soltørrede tranebær

Ingredienser

6 stk unghanebryst
4 skiver serranoskinke 
Salt, peber
4 friske figner
2 spsk smør
1½ dl marsala
1 pk frisk pasta
1 lille pose spæde salater, ca. 125 g
4 spsk hindbær vinaigrette
50 g soltørrede tranebær

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pak unghanebrystet ind i serrano og krydr med salt og peber.
  2. Brun unghanebrystet 2 min. i smør på hver side ved god varme på en sauterpande.
  3. Halver fignerne. Brun fignerne på skærefladen sammen med unghanebrystet og vend dem om. Hæld marsala over og lad det simre under låg i 10 min.
  4. Kog pastaen al dente (som anvist på pakken) i letsaltet vand.
  5. Skyl og vend salaterne i vinaigrette og bland med tranebær.
  6. Halver unghanebrystet og anret på en bund af pasta. Læg fignerne ved og hæld marsalaskyen over. Server med salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pak unghanebrystet ind i serrano og krydr med salt og peber.
  2. Brun unghanebrystet 2 min. i smør på hver side ved god varme på en sauterpande. 
  3. Halver fignerne. Brun fignerne på skærefladen sammen med unghanebrystet og vend dem om. Hæld marsala over og lad det simre under låg i 10 min.
  4. Kog pastaen al dente (som anvist på pakken) i letsaltet vand.
  5. Skyl og vend salaterne i vinaigrette og bland med tranebær.
  6. Halver unghanebrystet og anret på en bund af pasta. Læg fignerne ved og hæld marsalaskyen over. Server med salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pak unghanebrystet ind i serrano og krydr med salt og peber.
  2. Brun unghanebrystet 2 min. i smør på hver side ved god varme på en sauterpande.
  3. Halver fignerne. Brun fignerne på skærefladen sammen med unghanebrystet og vend dem om. Hæld marsala over og lad det simre under låg i 10 min.
  4. Kog pastaen al dente (som anvist på pakken) i letsaltet vand.
  5. Skyl og vend salaterne i vinaigrette og bland med tranebær.
  6. Halver unghanebrystet og anret på en bund af pasta. Læg fignerne ved og hæld marsalaskyen over. Server med salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pak unghanebrystet ind i serrano og krydr med salt og peber.
  2. Brun unghanebrystet 2 min. i smør på hver side ved god varme på en sauterpande.
  3. Halver fignerne. Brun fignerne på skærefladen sammen med unghanebrystet og vend dem om. Hæld marsala over og lad det simre under låg i 10 min.
  4. Kog pastaen al dente (som anvist på pakken) i letsaltet vand.
  5. Skyl og vend salaterne i vinaigrette og bland med tranebær.
  6. Halver unghanebrystet og anret på en bund af pasta. Læg fignerne ved og hæld marsalaskyen over. Server med salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pak unghanebrystet ind i serrano og krydr med salt og peber.
  2. Brun unghanebrystet 2 min. i smør på hver side ved god varme på en sauterpande.
  3. Halver fignerne. Brun fignerne på skærefladen sammen med unghanebrystet og vend dem om. Hæld marsala over og lad det simre under låg i 10 min.
  4. Kog pastaen al dente (som anvist på pakken) i letsaltet vand.
  5. Skyl og vend salaterne i vinaigrette og bland med tranebær.
  6. Halver unghanebrystet og anret på en bund af pasta. Læg fignerne ved og hæld marsalaskyen over. Server med salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Halvér serrano skiverne. Pak unghanebrystet ind i serrano og krydr med salt og peber.
  2. Brun unghanebrystet 2 min. i smør på hver side ved god varme på en sauterpande.
  3. Halver fignerne. Brun fignerne på skærefladen sammen med unghanebrystet og vend dem om. Hæld marsala over og lad det simre under låg i 10 min.
  4. Kog pastaen al dente (som anvist på pakken) i letsaltet vand.
  5. Skyl og vend salaterne i vinaigrette og bland med tranebær.
  6. Halver unghanebrystet og anret på en bund af pasta. Læg fignerne ved og hæld marsalaskyen over. Server med salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3119 kJ (745 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 842 201 27
Kulhydrat 1372 328 44
Fedt 905 216 29

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu