Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 3 PORTIONER 4 PORTIONER 4 dages holdbarhed 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Fyldte tomater med ristede gnocchi – (baseret på 69 kunders bedømmelse) By Cofoco Klassiske retter fra Cofoco - med et twist. Bedre end hjemmelavet og meget hurtigere. Det skal du bruge 4 tomater400 g bolognese250 g gnocchiBasilikum75 g revet ost4 spsk græsk yoghurt 6 tomater600 g bolognese500 g gnocchiBasilikum100 g revet ost6 spsk græsk yoghurt 8 tomater800 g bolognese750 g gnocchiBasilikum150 g revet ost8 spsk græsk yoghurt Du skal selv have: Olie Ugens tip Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader. Skyl tomaterne. Skær toppen af og udhul med en teske. Sæt tomaterne på en bageplade med bagepapir, fyld dem med bolognese og bag dem i ovnen ca. 15 min til bolognesen er varm. Steg 250 g gnocchi på en pande i olie, til de bliver sprøde og gyldne, ca. 10-15 min. Skyl og tør basilikum. Tag tomaterne ud af ovnen, drys med ca. 75 g revet ost, top med 1 spsk yoghurt på hver og drys basilikum på toppen. Servér tomaterne med ristede gnocchi. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl tomaterne. Skær toppen af og udhul med en teske. Sæt tomaterne på en bageplade med bagepapir, fyld dem med bolognese og bag dem i ovnen ca. 15 min til bolognesen er varm. Steg 500 g gnocchi på en pande i olie, til de bliver sprøde og gyldne, ca. 10-15 min. Skyl og tør basilikum. Tag tomaterne ud af ovnen, drys med ca. 100 g revet ost, top hver tomat med en spsk yoghurt og drys basilikum på toppen. Servér tomaterne med gnocchi. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl tomaterne. Skær toppen af og udhul med en teske. Sæt tomaterne på en bageplade med bagepapir, fyld dem med bolognese og bag dem i ovnen ca. 15 min til bolognesen er varm. Steg 750 g gnocchi på en pande i olie, til de bliver sprøde og gyldne, ca. 10-15 min. Skyl og tør basilikum. Tag tomaterne ud af ovnen, drys med ca. 150 g revet ost, top hver tomat med 1 spsk yoghurt og drys basilikum på toppen. Servér tomaterne med gnocchi. Næringsværdi Energi pr. portion: 2946 kJ / 704 kcal Pr. 100 g: 462 kJ / 111 kcal Indhold pr. portion pr. 100 g Fedt 19,6 g 3,1 g heraf mættede fedtsyrer 9,8 g 1,5 g Kulhydrat 95,1 g 14,9 g heraf sukkerarter 12,9 g 2,0 g Protein 35,5 g 5,6 g Salt 3,2 g 0,5 g Kostfibre 5,4 g 0,8 g ALLERGENER Glutenholdigt korn, selleri, mælk Er du sulten efter mere? Aftensmad Cofoco Færdigretter Se opskriften i en printvenlig udgave