Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 3 PORTIONER 4 PORTIONER 5 dages holdbarhed 30 min. tilberedning 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Fyldt bagt aubergine – med græske kartofler (baseret på 59 kunders bedømmelse) By Cofoco Klassiske retter fra Cofoco - med et twist. Bedre end hjemmelavet og meget hurtigere. Det skal du bruge 400 g bolognese1 aubergine500 g kartofler1 peberfrugtPersille100 g salatost i tern - kryddermarineret 600 g bolognese2 auberginer750 g kartofler2 peberfrugterPersille150 g salatost i tern - kryddermarineret 800 g bolognese2 auberginer1 kg kartofler2 peberfrugterPersille200 g salatost i tern - kryddermarineret Du skal selv have: Olie, Salt, Peber Ugens tip GRATIS prøve på FibreWater 100% naturligt vand tilsat kostfibre. Fremgangsmåde Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og skær aubergine over på langs. Udhul halvdelene med en ske så kanterne er ca 1 cm tykke. Det auberginekød, der er taget ud, hakkes groft og blandes i bolognesen. Fyld auberginerne med bolognesen. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og kerner og skær i tykke strimler. Del de største kartofler og fordel kartofler og peberfrugt med lidt olie, salt og peber på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 25 min. sammen med auberginerne. Skyl, tør og hak persille. Tag kartofler-peberfrugt ud af ovnen. Hæld væden fra osten. Drys persille og 100 g ost (hæld væden fra først) over kartoflerne og servér. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og skær 1½ aubergine over på langs. Udhul halvdelene med en ske så kanterne er ca 1 cm tykke. Det auberginekød, der er taget ud, hakkes groft og blandes i bolognesen. Fyld auberginerne med bolognesen. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og kerner og skær i tykke strimler. Del de største kartofler og fordel kartofler og peberfrugt med lidt olie, salt og peber på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 25 min. sammen med auberginerne. Skyl, tør og hak persille. Tag kartofler-peberfrugt ud af ovnen. Hæld væden fra osten. Drys persille og 150 g ost (hæld væden fra først) over kartoflerne og servér. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og skær auberginerne over på langs. Udhul halvdelene med en ske så kanterne er ca 1 cm tykke. Det auberginekød, der er taget ud, hakkes groft og blandes i bolognesen. Fyld auberginerne med bolognesen. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og kerner og skær i tykke strimler. Del de største kartofler og fordel kartofler og peberfrugt med lidt olie, salt og peber på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 25 min. sammen med auberginerne. Skyl, tør og hak persille. Tag kartofler-peberfrugt ud af ovnen. Hæld væden fra osten. Drys persille og 200 g ost (hæld væden fra først) over kartoflerne og servér. Er du sulten efter mere? Aftensmad Cofoco Se opskriften i en printvenlig udgave