Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Kylling på aubergine-tomat bund — med ajvarhummus & bulgur

(baseret på 81 kunders bedømmelse)

Ingredienser

3/4 aubergine
3 tomater
4 stilke timian
300 g kyllingebryst
½ tsk chili flager
Olivenolie
Salt og peber
2 dl bulgur
Ajvar humus:
150 g ajvar
125 g kikærter
Frisk mynte
Citronsaft
Salt

Ingredienser

3/4 aubergine
3 tomater
4 stilke timian
450 g kyllingebryst
½ tsk chili flager
Olivenolie
Salt og peber
2 dl bulgur
Ajvar humus:
150 g ajvar
125 g kikærter
Frisk mynte
Citronsaft
Salt

Ingredienser

1 aubergine
5 tomater
6 stilke timian
450 g kyllingebryst
3/4 tsk chili flager
Olivenolie
Salt og peber
3 dl bulgur
Ajvar humus:
225 g ajvar
200 g kikærter
Frisk mynte
Citronsaft
Salt

Ingredienser

1 aubergine
5 tomater
6 stilke timian
600 g kyllingebryst
3/4 tsk chili flager
Olivenolie
Salt og peber
3 dl bulgur
Ajvar humus:
225 g ajvar
200 g kikærter
Frisk mynte
Citronsaft
Salt

Ingredienser

1½ aubergine
6 tomater
8 stilke timian
600 g kyllingebryst
1 tsk chili flager
Olivenolie
Salt og peber
4 dl bulgur
Ajvar humus:
300 g ajvar
250 g kikærter
Frisk mynte
Citronsaft
Salt

Ingredienser

1½ aubergine
6 tomater
8 stilke timian
900 g kyllingebryst
1 tsk chili flager
Olivenolie
Salt og peber
4 dl bulgur
Ajvar humus:
300 g ajvar
250 g kikærter
Frisk mynte
Citronsaft
Salt

Ingredienser

2 auberginer
9 tomater
12 stilke timian
900 g kyllingebryst
1½ tsk chili flager
Olivenolie
Salt og peber
6 dl bulgur
Ajvar humus:
450 g ajvar
300 g kikærter
Frisk mynte
Citronsaft
Salt

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og tør aubergine, skær i tynde skiver ca. ½ cm Skyl og tør tomater, skær i grove tern. Skyl timian.
  2. Læg aubergine og tomater i et ovnfast fad. Del kyllingen i 3 stykker og læg dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med chili, timian, salt og peber og dryp med olivenolie.
  3. Steg kylling og grønsager i ovnen ca. 20 min. Tjek at kyllingen er gennemstegt.
  4. Sæt en gryde med 3,5 dl vand, bulgur og ½ tsk salt over, bring i kog og kog 12 min under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  5. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Blend ajvar, kikærter og mynte med en stavblender, smag til med citronsaft og lidt salt.
  6. Server kyllinge-grøntsagsblandingen med ajvar-humus og bulgur.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og tør aubergine, skær i tynde skiver ca. ½ cm. Skyl og tør tomater, skær i grove tern. Skyl timian.
  2. Læg aubergine og tomater i et ovnfast fad. Del kyllingen i 3 stykker og læg dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med chili, timian, salt og peber og dryp med olivenolie.
  3. Steg kylling og grønsager i ovnen ca. 20 min. Tjek at kyllingen er gennemstegt.
  4. Sæt en gryde med 3,5 dl vand, bulgur og ½ tsk salt over, bring i kog og kog 12 min under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  5. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Blend ajvar, kikærter og mynte med en stavblender, smag til med citronsaft og lidt salt.
  6. Server kyllinge-grøntsagsblandingen med ajvar-humus og bulgur.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og tør aubergine, skær i tynde skiver ca. ½ cm. Skyl og tør tomater, skær i grove tern. Skyl timian.
  2. Læg aubergine og tomater i et ovnfast fad. Del kyllingen i 3 stykker og læg dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med chili, timian, salt og peber og dryp med olivenolie.
  3. Steg kylling og grønsager i ovnen ca. 20 min. Tjek at kyllingen er gennemstegt.
  4. Sæt en gryde med 5,5 dl vand, bulgur og ½ tsk salt over, bring i kog og kog 12 min under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  5. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Blend ajvar, kikærter og mynte med en stavblender, smag til med citronsaft og lidt salt.
  6. Server kyllinge-grøntsagsblandingen med ajvar-humus og bulgur.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og tør aubergine, skær i tynde skiver ca. ½ cm. Skyl og tør tomater, skær i grove tern. Skyl timian.
  2. Læg aubergine og tomater i et ovnfast fad. Del kyllingen i 3 stykker og læg dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med chili, timian, salt og peber og dryp med olivenolie.
  3. Steg kylling og grønsager i ovnen ca. 20 min. Tjek at kyllingen er gennemstegt.
  4. Sæt en gryde med 5,5 dl vand, bulgur og ½ tsk salt over, bring i kog og kog 12 min under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  5. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Blend ajvar, kikærter og mynte med en stavblender, smag til med citronsaft og lidt salt.
  6. Server kyllinge-grøntsagsblandingen med ajvar-humus og bulgur.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og tør aubergine, skær i tynde skiver ca. ½ cm. Skyl og tør tomater, skær i grove tern. Skyl timian.
  2. Læg aubergine og tomater i et ovnfast fad. Del kyllingen i 3 stykker og læg dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med chili, timian, salt og peber og dryp med olivenolie.
  3. Steg kylling og grønsager i ovnen ca. 20 min. Tjek at kyllingen er gennemstegt.
  4. Sæt en gryde med 7 dl vand, bulgur og 1 tsk salt over, bring i kog og kog 12 min under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  5. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Blend ajvar, kikærter og mynte med en stavblender, smag til med citronsaft og lidt salt.
  6. Server kyllinge-grøntsagsblandingen med ajvar-humus og bulgur.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og tør aubergine, skær i tynde skiver ca. ½ cm. Skyl og tør tomater, skær i grove tern. Skyl timian.
  2. Læg aubergine og tomater i et ovnfast fad. Del kyllingen i 3 stykker og læg dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med chili, timian, salt og peber og dryp med olivenolie.
  3. Steg kylling og grønsager i ovnen ca. 20 min. Tjek at kyllingen er gennemstegt.
  4. Sæt en gryde med 7 dl vand, bulgur og 1 tsk salt over, bring i kog og kog 12 min under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  5. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Blend ajvar, kikærter og mynte med en stavblender, smag til med citronsaft og lidt salt.
  6. Server kyllinge-grøntsagsblandingen med ajvar-humus og bulgur.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl og tør aubergine, skær i tynde skiver ca. ½ cm. Skyl og tør tomater, skær i grove tern. Skyl timian.
  2. Læg aubergine og tomater i et ovnfast fad. Del kyllingen i 3 stykker og læg dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med chili, timian, salt og peber og dryp med olivenolie.
  3. Steg kylling og grønsager i ovnen ca. 20 min. Tjek at kyllingen er gennemstegt.
  4. Sæt en gryde med  1 l vand, bulgur og 1½ tsk salt over, bring i kog og kog 12 min under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  5. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Blend ajvar, kikærter og mynte med en stavblender, smag til med citronsaft og lidt salt.
  6. Server kyllinge-grøntsagsblandingen med ajvar-humus og bulgur.
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 2986 kJ (714 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 776 185 26
Kulhydrat 1314 314 44
Fedt 896 214 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu