4 dages holdbarhed
Cremet risoni med kylling
svampe og spinatRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Risoni pasta er perfekt til retter, hvor du ønsker en rislignende tekstur, men med pastaens smag og konsistens. Den kan bruges i alt fra supper og salater til "risotto"-inspirerede retter og ovnbagte måltider.
Risoni pasta er perfekt til retter, hvor du ønsker en rislignende tekstur, men med pastaens smag og konsistens. Den kan bruges i alt fra supper og salater til "risotto"-inspirerede retter og ovnbagte måltider.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Kogevand
- Olie
- Salt
- Peber
Risoni
150 g
Kogevand
1 dl
Champignon
125 g
Portobello-svampe
150 g
Rødløg
1 stk
Babyspinat
50 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Porcini/Karl Johan mix
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Creme fraiche
½ dl
Chiliflager
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 548 kcal
- Fedt:
- 9 g
- Kulhydrater:
- 64 g
- Protein:
- 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risonien som anvist på pakken, men gem lidt kogevand.
Rens svampene og skær champignon i kvarte og portobello i skiver. Pil løg og skær i både. Skyl babyspinaten.
Varm en pande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Svits kyllingen på alle sider et par min. i alt. Tilsæt svampene og løg og steg videre i 2 min.
Tilføj porcini mix, bouillon, creme fraiche og kogevand fra risonien. Kog op og smag til med salt og peber. Bland den færdigkogte risoni sammen med kylling og grøntsager. Vend spinaten i og top retten med ønsket mængde chiliflager.
Håber maden smager!