Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Kebabspyd med hakket svinekød — og spinatsalat med linser

(baseret på 488 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svin/kalv
¼-½ tsk sambal oelek
Salt og peber
4 træspid
1 spsk olie
Spinatsalat med linser:
75 g beluga linser
½-1 salatløg
100 g radiser
50 g babyspinat
Dild
Sennepsdressing:
1 tsk sennep
1 tsk olivenolie
1 tsk lys balsamicoeddike
1 spsk vand
Tilbehør:
Brød


Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
¼-½ tsk sambal oelek
Salt og peber
4 træspid
1 spsk olie
Spinatsalat med linser:
75 g beluga linser
½-1 salatløg
100 g radiser
50 g babyspinat
Dild
Sennepsdressing:
1 tsk sennep
1 tsk olivenolie
1 tsk lys balsamicoeddike
1 spsk vand
Tilbehør:
Brød


Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
½-1 tsk Sambal Oelek
Salt og peber
6 træspid
1½ spsk olie
Spinatsalat med linser:
115 g beluga linser
3/4-1 salatløg
125 g radiser
75 g babyspinat
Dild
Sennepsdressing:
1½ tsk sennep
1½ tsk olivenolie
1½ tsk lys balsamicoeddike
1½ spsk vand
Tilbehør:
Brød


 

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
½-1 tsk Sambal Oelek
Salt og peber
6 træspid
1½ spsk olie
Spinatsalat med linser:
115 g beluga linser
3/4-1 salatløg
125 g radiser
75 g babyspinat
Dild
Sennepsdressing:
1½ tsk sennep
1½ tsk olivenolie
1½ tsk lys balsamicoeddike
1½ spsk vand
Tilbehør:
Brød


Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
½-1 tsk Sambal Oelek 
Salt og peber
8 træspid
2 spsk olie
Spinatsalat med linser:
150 g beluga linser 
1 salatløg
200 g radiser
100 g babyspinat
Dild
Sennepsdressing:
2 tsk sennep
2 tsk olivenolie
2 tsk lys balsamicoeddike
2 spsk vand
Tilbehør:
Brød


 

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
½-1 tsk Sambal Oelek
Salt og peber
8 træspid
2 spsk olie
Spinatsalat med linser:
150 g beluga linser
1 salatløg
200 g radiser
100 g babyspinat
Dild
Sennepsdressing:
2 tsk sennep
2 tsk olivenolie
2 tsk lys balsamicoeddike
2 spsk vand
Tilbehør:
Brød



Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
1 tsk Sambal Oelek
Salt og peber
12 træspid
2½ spsk olie
Spinatsalat med linser:
150 g beluga linser
1-2 salatløg
250 g radiser
150 g babyspinat
Dild
Sennepsdressing:
3 tsk sennep
3 tsk olivenolie
3 tsk lys balsamicoeddike
3 spsk vand
Tilbehør:
Brød


 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd grillen eller tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg træspiddene i vand.
  2. Skyl linserne og kog dem møre i letsaltet vand i 25 min. Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  3. Ælt kødet med sambal oelek, salt og peber. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk. Del kødet i 4 portioner og form til aflange kebabruller. Stik et spyd igennem hver kebab. Pensl kebabberne med olie. OVN: Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte. GRILL: Grill dem ca. 6 min. på hver side, ca. 12 min. i alt, til de er gennemstegte.
  4. Pil løg og skær i tynde både. Skær radiserne i skiver. Bland linser, løg, radiser, spinat og dild.
  5. Pisk sennep, olie, vand og eddike sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Lun brødene i ovnen eller på grill, og server til kebab og linsesalat


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd grillen eller tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg træspiddene i vand.
  2. Skyl linserne og kog dem møre i letsaltet vand i 25 min. Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  3. Ælt kødet med sambal oelek, salt og peber. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk. Del kødet i 4 portioner og form til aflange kebabruller. Stik et spyd igennem hver kebab. Pensl kebabberne med olie. OVN: Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte. GRILL: Grill dem ca. 6 min. på hver side, ca. 12 min. i alt, til de er gennemstegte.
  4. Pil løg og skær i tynde både. Skær radiserne i skiver. Bland linser, løg, radiser, spinat og dild.
  5. Pisk sennep, olie, vand og eddike sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Lun brødene i ovnen eller på grill, og server til kebab og linsesalat


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd grillen eller tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg træspiddene i vand.
  2. Skyl linserne og kog dem møre i letsaltet vand i 25 min. Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  3. Ælt kødet med sambal oelek, salt og peber. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk. Del kødet i 6 portioner og form til aflange kebabruller. Stik et spyd igennem hver kebab. Pensl kebabberne med olie. OVN: Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte. GRILL: Grill dem ca. 6 min. på hver side, ca. 12 min. i alt, til de er gennemstegte.
  4. Pil løg og skær i tynde både. Skær radiserne i skiver. Bland linser, løg, radiser, spinat og dild.
  5. Pisk sennep, olie, vand og eddike sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Lun brødene i ovnen eller på grill, og server til kebab og linsesalat


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd grillen eller tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg træspiddene i vand.
  2. Skyl linserne og kog dem møre i letsaltet vand i 25 min. Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  3. Ælt kødet med sambal oelek, salt og peber. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk. Del kødet i 6 portioner og form til aflange kebabruller. Stik et spyd igennem hver kebab. Pensl kebabberne med olie. OVN: Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte. GRILL: Grill dem ca. 6 min. på hver side, ca. 12 min. i alt, til de er gennemstegte.
  4. Pil løg og skær i tynde både. Skær radiserne i skiver. Bland linser, løg, radiser, spinat og dild.
  5. Pisk sennep, olie, vand og eddike sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Lun brødene i ovnen eller på grill, og server til kebab og linsesalat


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.  

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd grillen eller tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg træspiddene i vand.
  2. Skyl linserne og kog dem møre i letsaltet vand i 25 min. Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  3. Ælt kødet med sambal oelek, salt og peber. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk. Del kødet i 8 portioner og form til aflange kebabruller. Stik et spyd igennem hver kebab. Pensl kebabberne med olie. OVN: Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte. GRILL: Grill dem ca. 6 min. på hver side, ca. 12 min. i alt, til de er gennemstegte.
  4. Pil løg og skær i tynde både. Skær radiserne i skiver. Bland linser, løg, radiser, spinat og dild.
  5. Pisk sennep, olie, vand og eddike sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Lun brødene i ovnen eller på grill, og server til kebab og linsesalat


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd grillen eller tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg træspiddene i vand.
  2. Skyl linserne og kog dem møre i letsaltet vand i 25 min. Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  3. Ælt kødet med sambal oelek, salt og peber. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk. Del kødet i 8 portioner og form til aflange kebabruller. Stik et spyd igennem hver kebab. Pensl kebabberne med olie. OVN: Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte. GRILL: Grill dem ca. 6 min. på hver side, ca. 12 min. i alt, til de er gennemstegte.
  4. Pil løg og skær i tynde både. Skær radiserne i skiver. Bland linser, løg, radiser, spinat og dild.
  5. Pisk sennep, olie, 1 spsk vand og eddike sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Lun brødene i ovnen eller på grill, og server til kebab og linsesalat


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd grillen eller tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg træspiddene i vand.
  2. Skyl linserne og kog dem møre i letsaltet vand i 25 min. Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  3. Ælt kødet med sambal oelek, salt og peber. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk. Del kødet i 12 portioner og form til aflange kebabruller. Stik et spyd igennem hver kebab. Pensl kebabberne med olie. OVN: Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte. GRILL: Grill dem ca. 6 min. på hver side, ca. 12 min. i alt, til de er gennemstegte.
  4. Pil løg og skær i tynde både. Skær radiserne i skiver. Bland linser, løg, radiser, spinat og dild.
  5. Pisk sennep, olie, vand og eddike sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Lun brødene i ovnen eller på grill, og server til kebab og linsesalat


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2390 kJ (571 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 669 160 28
Kulhydrat 1004 240 42
Fedt 717 171 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu