Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Thai-suppe — med fladbrød

(baseret på 943 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
1 spsk olie
Frisk ingefær
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
½ chili
1 citrongræs
1 dåse kokosmælk light
Salt og peber
Saft af ½ lime
Hønsebouillon
- (½ terning og 2 dl vand)
2-3 forårsløg
200 g gulerødder
Basilikum 
Tilbehør:
Orientalsk fladbrød 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
 

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1 spsk olie
Frisk ingefær
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
½ chili
1 citrongræs
1 dåse kokosmælk light
Salt og peber
Saft af ½ lime
Hønsebouillon
(½ terning + 2 dl vand)
2-3 forårsløg
200 g gulerødder
Basilikum 
Tilbehør:
Orientalsk fladbrød 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

 

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1½ spsk olie
Frisk ingefær
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 chili
1 citrongræs
1 dåse kokosmælk light
Salt og peber
Saft af 3/4 lime
Hønsebouillon
(1 terning + 3 dl vand)
3 forårsløg
250 g gulerødder
Basilikum
Tilbehør:
Orientalsk fladbrød 
 
TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.


Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1½ spsk olie
Frisk ingefær
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 chili
1 stang citrongræs
1 dåse kokosmælk light
Salt og peber
Saft af 3/4 lime
Hønsebouillon
(1 terning + 3 dl vand)
3 forårsløg
250 g gulerødder
Basilikum 
Tilbehør:
Orientalsk fladbrød

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
2 spsk olie
Frisk ingefær
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 chili
2 citrongræs
2 dåser kokosmælk light
Salt og peber
Saft af 1 lime
Hønsebouillon
(1 terning + 4 dl vand)
4-5 forårsløg
300 g gulerødder
Basilikum 
Tilbehør:
Orientalsk fladbrød 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
2 spsk olie
Frisk ingefær
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 chili
2 citrongræs
2 dåser kokosmælk light
Salt og peber
Saft af 1 lime
Hønsebouillon
(1 terning + 4 dl vand)
4-5 forårsløg
300 g gulerødder
Basilikum 
Tilbehør:
Orientalsk fladbrød

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
2½ spsk olie
Frisk ingefær
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
1 chili
2 citrongræs
2 dåser kokosmælk light
Salt og peber
Saft af 2 lime
Hønsebouillon
(1½ terning og 6 dl vand)
6 forårsløg
350 g gulerødder
Basilikum 
Tilbehør:
Orientalsk fladbrød 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde op med olie, steg kyllingen i gryden i ca. 5 min.
  2. Skræl og riv ingefær, pil og pres hvidløg, halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær chilien i små strimler.
  3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden til kyllingen. Lad det småsimre i 15 min.
  4. Skræl gulerødderne, skær i tynde skiver. Skyl forårsløg, skær i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen, smag til med salt, peber og limesaft. Fjern citrongræs stængerne. Skyl, tør og hak basilikum, kom det i suppen.
  5. Lun evt. brødene på en brødrister, inden de serveres til suppen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde op med olie, steg kyllingen i gryden i ca. 5 min.
  2. Skræl og riv ingefær, pil og pres hvidløg, halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær chilien i små strimler.
  3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden til kyllingen. Lad det småsimre i 15 min.
  4. Skræl gulerødderne, skær i tynde skiver. Skyl forårsløg, skær i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen, smag til med salt, peber og limesaft. Fjern citrongræs stængerne. Skyl, tør og hak basilikum, kom det i suppen.
  5. Lun evt. brødene på en brødrister, inden de serveres til suppen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde op med olie, steg kyllingen i gryden i ca. 5 min.
  2. Skræl og riv ingefær, pil og pres hvidløg, halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær chilien i små strimler.
  3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden til kyllingen. Lad det småsimre i 15 min.
  4. Skræl gulerødderne, skær i tynde skiver. Skyl forårsløg, skær i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen, smag til med salt, peber og limesaft. Fjern citrongræs stængerne. Skyl, tør og hak basilikum, kom det i suppen.
  5. Lun evt. brødene på en brødrister, inden de serveres til suppen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde op med olie, steg kyllingen i gryden i ca. 5 min.
  2. Skræl og riv ingefær, pil og pres hvidløg, halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær chilien i små strimler.
  3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden til kyllingen. Lad det småsimre i 15 min.
  4. Skræl gulerødderne, skær i tynde skiver. Skyl forårsløg, skær i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen, smag til med salt, peber og limesaft. Fjern citrongræs stængerne. Skyl, tør og hak basilikum, kom det i suppen.
  5. Lun evt. brødene på en brødrister, inden de serveres til suppen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde op med olie, steg kyllingen i gryden i ca. 5 min.
  2. Skræl og riv ingefær, pil og pres hvidløg, halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær chilien i små strimler.
  3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden til kyllingen. Lad det småsimre i 15 min.
  4. Skræl gulerødderne, skær i tynde skiver. Skyl forårsløg, skær i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen, smag til med salt, peber og limesaft. Fjern citrongræs stængerne. Skyl, tør og hak basilikum, kom det i suppen.
  5. Lun evt. brødene på en brødrister, inden de serveres til suppen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde op med olie, steg kyllingen i gryden i ca. 5 min.
  2. Skræl og riv ingefær, pil og pres hvidløg, halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær chilien i små strimler.
  3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden til kyllingen. Lad det småsimre i 15 min.
  4. Skræl gulerødderne, skær i tynde skiver. Skyl forårsløg, skær i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen, smag til med salt, peber og limesaft. Fjern citrongræs stængerne. Skyl, tør og hak basilikum, kom det i suppen.
  5. Lun evt. brødene på en brødrister, inden de serveres til suppen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde op med olie, steg kyllingen i gryden i ca. 5 min.
  2. Skræl og riv ingefær, pil og pres hvidløg, halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær chilien i små strimler.
  3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden til kyllingen. Lad det småsimre i 15 min.
  4. Skræl gulerødderne, skær i tynde skiver. Skyl forårsløg, skær i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen, smag til med salt, peber og limesaft. Fjern citrongræs stængerne. Skyl, tør og hak basilikum, kom det i suppen.
  5. Lun evt. brødene på en brødrister, inden de serveres til suppen.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3267 kJ (781 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 793 190 24
Kulhydrat 1566 374 48
Fedt 908 217 28

Godt at vide om opskriften

VERDENS NEMMESTE THAI SUPPE

Suppe har altid været et hit til aftensmaden. Det er nemt, smager og mætter godt, og så luner det ekstra meget i de kolde måneder. Der findes hundredvis af forskellige opskrifter på suppe, og det gør der, fordi man nærmest kan lave suppe af alting.

Nogle supper laves bedst på bouillon, andre på fløde og nogle helt tredje på kokosmælk, som det eksempelvis ses i opskriften her. Der findes derfor naturligvis også et stort udvalg af thaisupper, og hos RetNemt Måltidskasser finder du en af de bedste af slagsen.

Er du vild med eksotisk mad og ikke mindst thaimad, så vil du med sikkerhed kunne lide denne cremede og krydrede version. På en kold efterårsdag, så hører der sig suppe til. Det er hyggeligt, og det er lige til at varme sig på, og så er det nemt og overskueligt på de dage, hvor du ikke gider bruge særlig lang tid på madlavningen.

Denne lækre thai suppe tager ikke mere end 30 minutter at bikse sammen, og så er der suppe klar til hele familien fyldt med smag. Kokosmælk, ingefær og chili er klassiske ingredienser i thaimad, og det giver denne suppe det perfekte orientalske strejf.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu