Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Veggie thaideller con Soy — med spicy kålsalat

(baseret på 30 kunders bedømmelse)

Ingredienser

60 g hakket veggie (1/3 pose)
½ dl kokosmælk
3/4 dl kogende vand
½ citrongræs
Frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 forårsløg
1 æg
½ dl rasp 
Kålsalat:
1/4 spidskål 
1 gulerod 
1 tsk karrypasta 
½ dl kokosmælk
½ lime - saft
1 forårsløg
30 g peanuts
Koriander
2 dl vildrisblanding (Nøglehul: 80g/1 dl pr. person)

Ingredienser

90 g hakket veggie (½ pose)
3/4 dl kokosmælk
1 dl kogende vand
3/4 citrongræs
Frisk ingefær
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 forårsløg
1½ æg
3/4 dl rasp
Kålsalat:
½ spidskål
150 g gulerod
1½ tsk karrypasta 
3/4 dl kokosmælk
3/4 lime - saft
2 forårsløg
50 g peanuts
Koriander
3 dl vildrisblanding (Nøglehul: 80g/1 dl pr. person)

Ingredienser

125 g hakket veggie (3/4 pose)
1 dl kokosmælk
1¾ dl kogende vand
1 citrongræs
Frisk ingefær
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 forårsløg
2 æg
1 dl rasp
Kålsalat:
½ spidskål 
200 g gulerødder
2 tsk karrypasta
1 dl kokosmælk
1 lime - saft
2 forårsløg
50 g peanuts
Koriander
4 dl vildrisblanding (Nøglehul: 80g/1dl pr. person)

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring risene i kog i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt og kog dem ved lav varme i 12 min. Lad stå på eftervarmen, til resten af retten er færdig.
  2. Thaideller: Kom Veggie i en skål og hæld kokosmælk og kogende vand ved, spæd op med lidt mere vand, hvis den bliver for tør. Lad det trække i 5 min.
  3. Fjern det yderste blad fra citrongræssen og snit den fint. Skræl og riv ingefær fint. Skyl og hak forårsløg fint (gem halvdelen til drys).
  4. Rør Veggie blandingen med citrongræs, ingefær, presset hvidløg, forårsløg, æg, rasp og lidt salt. Form farsen til små deller i hænderne og klem godt, så de hænger sammen. (TIP: Brug en dessertske til at forme dellerne – skyl ind imellem i varmt vand, så hænger farsen ikke fast på skeen). Læg dellerne på en tallerken, og steg dem samtidig, når de alle er klar.
  5. Varm lidt olie op på en pande, og læg forsigtigt dellerne på panden. Steg dem sprøde på begge sider. Ca. 3-4 min. på hver side.
  6. Kålsalat: Fjern stokken og snit kålen fint. Skræl guleroden og skær den i tynde stave. Skyl forårsløget og snit det i tynde ringe.
  7. Rør karrypasta sammen med kokosmælk og limesaft. Vend kål og gulerødder i dressingen, og smag til med lidt salt.
  8. Anret salaten på et fad og drys med finthakkede forårsløg, peanuts og frisk koriander. Server thaidellerne og de kogte ris til.

Opskriften er venligst udlånt af soy4you 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring risene i kog i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt og kog dem ved lav varme i 12 min. Lad stå på eftervarmen, til resten af retten er færdig.
  2. Thaideller: Kom Veggie i en skål og hæld kokosmælk og kogende vand ved, spæd op med lidt mere vand, hvis den bliver for tør. Lad det trække i 5 min.
  3. Fjern det yderste blad fra citrongræssen og snit den fint. Skræl og riv ingefær fint. Skyl og hak forårsløg fint (gem halvdelen til drys).
  4. Rør Veggie blandingen med citrongræs, ingefær, presset hvidløg, forårsløg, æg, rasp og lidt salt. Form farsen til små deller i hænderne og klem godt, så de hænger sammen (TIP: Brug en dessertske til at forme dellerne – skyl ind imellem i varmt vand, så hænger farsen ikke fast på skeen). Læg dem på en tallerken, og steg dem samtidig, når de alle er klar.
  5. Varm olien op på en pande, og læg forsigtigt dellerne på panden. Steg dem sprøde på begge sider. Ca. 3-4 min. på hver side.
  6. Kålsalat: Fjern stokken og snit kålen fint. Skræl gulerod og skær den i tynde stave. Skyl forårsløg og snit i tynde ringe.
  7. Rør karrypasta sammen med kokosmælk og limesaft. Vend kål og gulerødder i dressingen, og smag til med lidt salt.
  8. Anret salaten på et fad og drys med finthakkede forårsløg, peanuts og frisk koriander. Server thaidellerne og de kogte ris til.

Opskriften er venligst udlånt af soy4you

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring risene i kog i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt og kog dem ved lav varme i 12 min. Lad stå på eftervarmen, til resten af retten er færdig.
  2. Thaideller: Kom Veggie i en skål og hæld kokosmælk og kogende vand ved. Spæd op med lidt mere vand, hvis den bliver for tør. Lad det trække i 5 min.
  3. Fjern det yderste blad fra citrongræssen og snit den fint. Skræl og riv ingefær fint. Skyl og hak forårsløg fint.
  4. Rør veggie blandingen med citrongræs, ingefær, presset hvidløg, forårsløg, æg, rasp og lidt salt. Form farsen til små deller i hænderne og klem godt, så de hænger sammen (TIP: Brug en dessertske til at forme frikadellerne – skyl ind imellem i varmt vand, så hænger farsen ikke fast på skeen). Læg dem på en tallerken, og steg dem samtidig, når de alle er klar.
  5. Varm olien op på en pande, og læg forsigtigt dellerne på panden. Steg dem sprøde på begge sider. Ca. 3-4 min. på hver side.
  6. Kålsalat: Fjern stokken og snit kålen fint. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Skyl forårsløgene og snit dem i tynde ringe. 
  7. Rør karrypasta sammen med kokosmælk og limesaft. Vend kål og gulerødder i dressingen, og smag til med lidt salt.
  8. Anret salaten på et fad og drys med finthakkede forårsløg, peanuts og frisk koriander. Server thaidellerne og de kogte ris til.

Opskriften er venligst udlånt af soy4you

Næringsindhold pr. person

Energi: 3079 kJ (736 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 731 175 24
Kulhydrat 1474 352 48
Fedt 874 209 28

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu