Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Wokstrimler af okse i wrap — med sød chili sauce

(baseret på 448 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g wokstrimler af okseinderlår
1 fed hvidløg
Frisk ingefær
½ chili
125 g sukkerærter
125 g majs fra dåse
½ rødløg
1 dl sød chilisauce
4 tortilla

Ingredienser

375 g wokstrimler af okseinderlår
1 fed hvidløg
Frisk ingefær
½ chili
125 g sukkerærter
125 g majs fra dåse
½ rødløg
1 dl sød chilisauce
4 tortilla

Ingredienser

375 g wokstrimler af okseinderlår
2 fed hvidløg
Frisk ingefær
1 chili
190 g sukkerærter
200 g majs fra dåse
3/4 rødløg
1 dl sød chilisauce
6 tortilla

Ingredienser

500 g wokstrimler af okseinderlår
2 fed hvidløg
Frisk ingefær
1 chili
190 g sukkerærter
200 g majs fra dåse
3/4 rødløg
1 dl sød chilisauce
6 tortilla

Ingredienser

500 g wokstrimler af okseinderlår
2 fed hvidløg
Frisk ingefær
1 chili
250 g sukkerærter
250 g majs fra dåse
1 rødløg
2 dl sød chilisauce
8 tortilla

Ingredienser

750 g wokstrimler af okseinderlår
2 fed hvidløg
Frisk ingefær
1 chili
250 g sukkerærter
250 g majs fra dåse
1 rødløg
2 dl sød chilisauce
8 tortilla

Ingredienser

750 g wokstrimler af okseinderlår
3 fed/ 1 solo hvidløg
Frisk ingefær
1½ chili
375 g sukkerærter
1 dåse majs
1 rødløg
2 dl sød chilisauce
12 tortilla

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pak tortillaerne ind i alufolie og læg stakken i et ildfast fad. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig.
    TIP: De kan også lunes i microovn, her skal de have ca. 20 sek. pr stk uden alufolie.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren og pil og pres hvidløg. Skær chili igennem på langs, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint. Vend hvidløg, ingefær og chili i kødet.
  3. Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i, når olien er meget varm. Steg kød ca. 3 min. – vent med at røre til det har dannet skorpe.
  4. Varm 3 dl vand i en elkedel. Skær ærterne i mundrette stykker og skold dem kort og hæld vandet fra. Skær løg i tynde både.
  5. Hæld kødet i en skål og bland det med halvdelen af chilisaucen og grøntsager
  6. Servér tortillaerne, læg fyldet på og servér resten af chilisaucen til.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pak tortillaerne ind i alufolie og læg stakken i et ildfast fad. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig.
    TIP: De kan også lunes i microovn, her skal de have ca. 20 sek. pr stk uden alufolie.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren og pil og pres hvidløg. Skær chili igennem på langs, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint. Vend hvidløg, ingefær og chili i kødet.
  3. Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i, når olien er meget varm. Steg kød ca. 3 min. – vent med at røre til det har dannet skorpe.
  4. Varm 3 dl vand i en elkedel. Skær ærterne i mundrette stykker og skold dem kort og hæld vandet fra. Skær løg i tynde både.
  5. Hæld kødet i en skål og bland det med halvdelen af chilisaucen og grøntsager
    Servér tortillaerne, læg fyldet på og servér resten af chilisaucen til.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pak tortillaerne ind i alufolie og læg stakken i et ildfast fad. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig.
    TIP: De kan også lunes i microovn, her skal de have ca. 20 sek. pr stk uden alufolie.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren og pil og pres hvidløg. Skær chili igennem på langs, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint. Vend hvidløg, ingefær og chili i kødet.
  3. Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i, når olien er meget varm. Steg kød ca. 3 min. – vent med at røre til det har dannet skorpe.
  4. Varm 4 dl vand i en elkedel. Skær ærterne i mundrette stykker og skold dem kort og hæld vandet fra. Skær løg i tynde både.
  5. Hæld kødet i en skål og bland det med halvdelen af chilisaucen og grøntsager
    Servér tortillaerne, læg fyldet på og servér resten af chilisaucen til.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pak tortillaerne ind i alufolie og læg stakken i et ildfast fad. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig.
    TIP: De kan også lunes i microovn, her skal de have ca. 20 sek. pr stk uden alufolie.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren og pil og pres hvidløg. Skær chili igennem på langs, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint. Vend hvidløg, ingefær og chili i kødet.
  3. Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i, når olien er meget varm. Steg kød ca. 3 min. – vent med at røre til det har dannet skorpe.
  4. Varm 4 dl vand i en elkedel. Skær ærterne i mundrette stykker og skold dem kort og hæld vandet fra. Skær løg i tynde både.
  5. Hæld kødet i en skål og bland det med halvdelen af chilisaucen og grøntsager
  6. Servér tortillaerne, læg fyldet på og servér resten af chilisaucen til.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pak tortillaerne ind i alufolie og læg stakken i et ildfast fad. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig.
    TIP: De kan også lunes i microovn, her skal de have ca. 20 sek. pr stk - uden alufolie.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren og pil og pres hvidløg. Skær chili igennem på langs, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint. Vend hvidløg, ingefær og chili i kødet.
  3. Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i når olien er meget varm. Steg kød ca. 3 min. – vent med at røre, til det har dannet skorpe.
  4. Varm 5 dl vand i en elkedel. Skær ærterne i mundrette stykker og skold dem kort og hæld vandet fra. Skær løg i tynde både.
  5. Hæld kødet i en skål og bland det med halvdelen af chilisaucen og grøntsager
  6. Servér tortillaerne, læg fyldet på og servér resten af chilisaucen til.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pak tortillaerne ind i alufolie og læg stakken i et ildfast fad. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig.
    TIP: De kan også lunes i microovn, her skal de have ca. 20 sek. pr stk uden alufolie.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren og pil og pres hvidløg. Skær chili igennem på langs, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint. Vend hvidløg, ingefær og chili i kødet.
  3. Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i, når olien er meget varm. Steg kød ca. 3 min. – vent med at røre til det har dannet skorpe.
  4. Varm 3 dl vand i en elkedel. Skær ærterne i mundrette stykker og skold dem kort og hæld vandet fra. Skær løg i tynde både.
  5. Hæld kødet i en skål og bland det med halvdelen af chilisaucen og grøntsager
  6. Servér tortillaerne, læg fyldet på og servér resten af chilisaucen til.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pak tortillaerne ind i alufolie og læg stakken i et ildfast fad. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig.
    TIP: De kan også lunes i microovn, her skal de have ca. 20 sek. pr stk uden alufolie.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren og pil og pres hvidløg. Skær chili igennem på langs, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint. Vend hvidløg, ingefær og chili i kødet.
  3. Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i, når olien er meget varm. Steg kød ca. 3 min. – vent med at røre til det har dannet skorpe.
  4. Varm 6 dl vand i en elkedel. Skær ærterne i mundrette stykker og skold dem kort og hæld vandet fra. Skær løg i tynde både.
  5. Hæld kødet i en skål og bland det med halvdelen af chilisaucen og grøntsager
  6. Servér tortillaerne, læg fyldet på og servér resten af chilisaucen til.

Opskriften er venligst udlånt af Landburg og Fødevarer

Næringsindhold pr. person

Energi: 1805 kJ (431 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 505 121 28
Kulhydrat 903 216 50
Fedt 397 95 22

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu