Subcategory poster

Fiskefrikadeller

Fisk er sådan en ting, der ofte er lidt delte meninger omkring. Nogen elsker det, og andre vil helst kun spise fisk, hvis det ikke rigtig smager eller lugter af fisk. Den der meget karakteristiske duft af hav er ikke for alle, men ikke desto mindre er det utrolig sundt at spise fisk. Det har i årtier været en anerkendt ting, at fisk er godt og sundt for helbredet, så længe man spiser den rigtige type og ikke overdriver indtaget.

DERFOR SKAL DU SPISE FISKEFRIKADELLER

Måske er du selv en af dem, der er vilde med fisk, men måske er resten af familien knapt så begejstrede? Med vores spændende bud på opskrifter på fiskefrikadeller her på siden, er der næsten garanti for, at både din bedre halvdel og børnene vil spise fisk med stor fornøjelse. Fiskefrikadeller er lavet af en blød og smagfuld fiskefars, der bliver sprødstegt på panden i en god omgang smør, og som derefter er helt umulig at modstå fristelsen af. Dyk derfor ned i de forskellige opskrifter her på siden i dag og glæd dig til at præsentere en lækker omgang fisk for familien.

Der findes som sagt rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør spise fisk. De kloge siger, vi gerne skal spise det minimum et par gange om ugen, men det er desværre ikke alle, der får det overholdt. Nu tænker du måske, hvorfor det egentlig er, fisk er så ufatteligt sundt, og det gør vi dig klogere på lige her. Det er primært de fede fisk, du skal spise meget af, det vil sige laks, makrel og sild. Disse fisk indeholder nemlig et hav af sunde næringsstoffer som Omega 3-fedtsyrer, D-vitamin, jod, selen og en stor mængde protein. Af Omega 3-fedtsyrerne er det EPA og DHA, der især er med til at forebygge livsstilssygdomme som hjerte-kar-sygdomme. Samtidig er det godt for både hjertet og kredsløbet, og alt i alt betyder det, at du mindsker risikoen for forhøjet blodtryk samt åreforkalkning. Årsagen til, at du ikke nødvendigvis skal spise laks både morgen, middag og aften er, at de fede fisk netop indeholder en del flere kalorier end de magre. Men spiser du dem jævnligt i beherskede mængder, så kan man godt sige, at de fede fisk slanker. Og så smager det samtidig bare godt, så hvorfor lade være?

PRØV SPÆNDENDE OPSKRIFTER PÅ FISKEFRIKADELLER

Fiskefrikadeller kan spises hele året, og det er en nem og lækker måde at tilberede fisk på, så hele familien kan lide det. Har du endnu ikke forsøgt dig med nogle hjemmelavede af slagsen, så giver vi dig en masse spændende muligheder lige her. Vi har nemlig samlet alle de bedste bud på sprøde og smagfulde fiskefrikadeller, der er lynhurtige at lave og som samtidig er sunde. Egentlig er det helt op til dig, hvilket tilbehør du spiser til dine fiskefrikadeller, men den traditionelle udgave er med remoulade, kartofler og grønsager. Her er fiskefrikadellerne lavet af en lækker torskefars. Følg linket og prøv en simpel opskrift, der ikke tager dig mere end 35 minutter at bikse sammen.
Du kan også kaste dig over en lidt anderledes opskrift, der virkelige scorer højt på sundhedsskalaen. Her er remouladen nemlig udeladt, og de sauterede grønsager er vendt i den ene sunde ingrediens efter den anden. Til gengæld er den ligeså nem og hurtig at tilberede, som alle vores andre opskrifter, og du kan derfor finde tid til en omgang lækre fiskefrikadeller selv i en travl hverdag.
De fleste af vores opskrifter er med fisk af torsk, men glem ikke, at du sagtens kan variere det og fx lave fiskefrikadeller af laksefars. Her vil smagen være en smule anderledes, men ikke mere end at du sagtens kan tage chancen, selvom ungerne ikke er de helt store fiskespisere.

VÆLG NEM OG SUND AFTENSMAD HOS OS

Er du på udkig efter inspiration til næste uges madplan, så finder du det her. Vi er meget glade for og stolte af at kunne levere ikke kun spændende opskrifter, men også komplette måltidskasser til den tidspressede dansker. Vidste du, at vi tilbyder hele 12 forskellige måltidskasser, som du kan få leveret direkte til din dør? Heri er både konkrete opskrifter, men også alle de råvarer og ingredienser du skal bruge. Så bliver det ikke meget nemmere at få sund og velsmagende mad i en travl hverdag. Fra uge til uge kan du variere imellem de forskellige temaer, og dermed bliver det aldrig kedeligt. Vælger du vores Hav- eller Fisk-måltidskasse, så er der stor chance for, at du vil møde en af vores uimodståelige opskrifter på fiskefrikadeller.