15-20
Glutenfri
3 dages holdbarhed
Hurtige fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli
Færdigstegte, klassiske fiskedeller med remoulade. Serveret med kartofler og broccoli.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- fisk,
- mælk,
- sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Kartofler
400 g
Fiskefrikadelle (har været frosset) (Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
6 stk
Broccoli
1 stk
Remoulade (Æg, Sennep)
2 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 556 kcal
- Fedt 22 g
- Kulhydrater 55 g
- Protein 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. under låg til de slipper, når man stikker i dem.
- Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i ca. 10-12 min.
- Skyl broccoli og del i små buketter TIP: Brug gerne stokken også. Kog med kartoflerne i de sidste 3 min.
- Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.