Fiskefrikadeller med laks og hjemmelavet remoulade
30-40
1 dages holdbarhed

Fiskefrikadeller med laks og hjemmelavet remoulade

Fiskefrikadeller med kogte kartofler, broccoli og hjemmelavet remoulade - naturligvis hver for sig sådan som mange børn helst vil have det. Farsen skal tilberedes på leveringsdagen.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Grov fiskefars med torskefisk og laks (Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
400 g
Gulerod
200 g
Broccoli
½ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
½ dl
Karry
1 tsk
Pickles
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 497 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fiskefars skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt ½ tsk salt. Kog kartoflerne 15-20 min. under låg.
  2. Form farsen til frikadeller. Varm olien på en slip-let pande. Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side.
  3. Skræl gulerødder og skær i ½ cm tykke skiver på skrå. Skyl og del broccolien i små buketter og kog grøntsagerne sammen med kartoflerne i de sidste 3-4 minutters kogetid.
  4. Rør ½ dl creme fraiche med 1 tsk karry og vend med pickles. Blend det hvis du ikke ønsker en grov remoulade. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
  5. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og grøntsager.