30
1 dages holdbarhed
Fiskefrikadeller med laks og hjemmelavet remoulade
Fiskefrikadeller med kogte kartofler, broccoli og hjemmelavet remoulade - naturligvis hver for sig sådan som mange børn helst vil have det. Farsen skal tilberedes på leveringsdagen.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- fisk,
- mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
- Sukker
Det skal du bruge
Kartofler
400 g
Grov fiskefars med torskefisk og laks (Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
400 g
Gulerod
200 g
Broccoli
½ stk
Creme frisk (Mælk, Laktose)
½ dl
Karry
1 tsk
Pickles
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 497 kcal
- Fedt 9 g
- Kulhydrater 73 g
- Protein 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Fiskefars skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.
- Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt ½ tsk salt. Kog kartoflerne 15-20 min. under låg.
- Form farsen til frikadeller. Varm olien på en slip-let pande. Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side.
- Skræl gulerødder og skær i ½ cm tykke skiver på skrå. Skyl og del broccolien i små buketter og kog grøntsagerne sammen med kartoflerne i de sidste 3-4 minutters kogetid.
- Rør ½ dl creme fraiche med 1 tsk karry og vend med pickles. Blend det hvis du ikke ønsker en grov remoulade. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
- Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og grøntsager.