Subcategory poster

Færdigretter

Har du sjældent tid til at lave mad til dig selv eller din familie grundet en travl og hektisk hverdag? I så fald er der masser af hjælp at hente hos os. Vi tilbyder sunde og velsmagende færdigretter med fokus på den gode smag og de gode råvarer, som du får serveret lige til din hoveddør. Der er således ingen grund til at have dårlig samvittighed over, at du ikke har tid til at lave mad, da du blot kan få varm mad leveret til døren. Nemmere bliver det ikke.

BESTIL FÆRDIGLAVET MAD TIL DØREN, OG BRUG TIDEN PÅ NOGET ANDET

De fleste danskeres hverdag er proppet med pligter og aktiviteter, og det gælder fra tidlig morgen til sen aften. Derfor er det de færreste, der har overskuddet til at lave mad efter en lang og hektisk arbejdsdag, men i stedet har man lyst til at nyde samværet med sin familie og slappe af, når man endelig er hjemme. Du kan her på siden bestille færdiglavet mad til døren, så du ikke behøver at løfte en finger i det sekund, du træder ind ad døren. I stedet kan du bruge tiden på det, der betyder noget for dig. Prøv fx. at se vores super lækre udvalg af Cofoco retter. 
Du kan også finde masser af inspiration til aftensmaden i vores univers bestående af velsmagende og lette familievenlige retter. Vi har over 800 opskrifter, der alle tager udgangspunkt i den nemme tilberedning, de gode råvarer og den gode smag.

FÅ SERVERET SUNDT OG SPÆNDENDE MAD MED UDGANGSPUNKT I GODE RÅVARER

Det er de færreste, der har tid til at lave varieret, sund og lækker aftensmad hver dag. Vi ønsker at gøre din hverdag markant lettere ved at tilbyde dig færdig mad leveret til døren, og vi sørger naturligvis for at servere dig nyt, sundt og spændende mad hver gang. På den måde slipper du for at skulle finde på, hvad I skal spise, ligesom du ikke behøver at handle. Der er derfor mange gode grunde til at få færdiglavet mad leveret til døren, og vi garanterer familievenlige retter med masser af smag, der har udgangspunkt i friske, sunde og gode råvarer.
Endvidere giver vi dig mulighed for at vælge imellem en lang række forskellige færdigretter, hvorfor der er noget for enhver smag. Du kan også vælge at bestille en af vores måltidskasser, der tilmed er et nemt alternativ til dig, der ofte har en hektisk hverdag med mange gøremål. Ved valg af en måltidskasse bliver denne leveret lige til din hoveddør sammen med tilhørende opskrifter, ingredienser og råvarer.

VI GARANTERER LÆKKER FÆRDIGMAD TIL DØREN MED ØJE FOR SUNDHEDEN

Det er vigtigt, at man sørger for at spise sundt og varieret i hverdagen, og det gælder, uanset hvor travlt man har. I den forbindelse kan vi være behjælpelige ved at servere velsmagende og spændende færdigretter til døren. Vi garanterer ernæringsrigtig og lækker færdigmad til døren, og fælles for alle vores retter er, at de smager godt og har øje for sundheden. Vores færdigretter leveret til døren er altså for dig, der drømmer om et velduftende og velsmagende måltid mad, der indeholder masser af vitaminer og mineraler.
På den måde er du sikret at spise sundt og varieret på trods af en travl hverdag, hvor du ikke selv har tid til at lave mad.