Fiskefrikadeller med savoykål og picklessauce
20
5 dages holdbarhed

Fiskefrikadeller med savoykål og picklessauce

Lækre fiskefrikadeller med dild og citron på en bund af smørvendte små kartofler og dampet savoykål med hjemmelavet picklessauce på råsyltede grøntsager og grana padano ost fra Homemate. Tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Fiskefrikadeller med savoykål og picklessauce (Æg, Gluten, Fisk, Soja, Mælk, Svovldioxid, Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 364 kcal
    • Fedt 23 g
    • Kulhydrater 40 g
    • Protein 0 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakkerne.
    2. Sæt bakkerne i ovnen 15-20 minutter til det tager lidt farve. Ovne er forskellige så tjek retten efter 15 minutter og giv den lidt længere efter smag og behag.