Svinemørbrad chop suey med nudler
20
5 dages holdbarhed

Svinemørbrad chop suey med nudler

Kinesisk inspireret ret med saftig svinemørbrad og nudler med grove grøntsager i orientalsk sauce fra Homemate. Retten tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • soja

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Svinemørbrad chop suey (Gluten, Fisk, Soja)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 436 kcal
    • Fedt 8 g
    • Kulhydrater 59 g
    • Protein 33 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakkerne.
    2. Sæt bakkerne i ovnen 15-20 minutter til det tager lidt farve og kødet er let rosa i midten. Ovne er forskellige så tjek retten efter 15 minutter og giv den lidt længere efter smag og behag.