Quick kalveragout med vildrisblanding, peberfrugt og broccoli
20-30
5 dages holdbarhed

Quick kalveragout med vildrisblanding, peberfrugt og broccoli

Hurtig og nem aftensmad med en smagfuld færdiglavet kalveragout med sprød peberfrugt og dampet broccoli - serveret med vildrisblanding. En ret for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Vildrisblanding
180 g
Kalveragout (Laktose)
600 g
Broccoli
½ stk
Rød peber
½ stk
Purløg
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 792 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 102 g
  • Protein 61 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt vildrisblandingen over i 3½ dl vand med lidt salt og kog i 15 min. Sluk for varmen og lad trække til resten er færdig.
  2. Hæld kalveragout i en gryde og varm op ved medium varme og lad den småsimre i ca. 15 min.
  3. Skyl broccoli og del i små buketter. Kog dem 3-4 min. i letsaltet vand.
  4. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i små tern. Skyl og tør purløg. Tilsæt peberfrugt til kalveragouten, klip purløg over og servér straks med vildrisblanding og kogt broccoli.