Hurtig kylling i grøn karry med grøntsager
15-20
5 dages holdbarhed

Hurtig kylling i grøn karry med grøntsager

Færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og kød. Kog ris og så er maden klar.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Squash
½ stk
Grøn karrysauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 pose
Peanuts (Jordnødder)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 674 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Skær kyllingen i mindre bidder. Skyl og skær squash i tern.
  3. Varm en stegepande/wok op med lidt olie til høj varme. Kom kylling og squash på panden og steg 2-3 min. Tilsæt karrysaucen og kog op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
  4. Hak peanuts groft. Drys det over retten og servér med ris til.