Madpakke med kolde retter til arbejdet

Enkel guide: Sådan laver du den perfekte madpakke med kolde retter

Dampende varm og veltilberedt mad er altid et hit, men der er dage, hvor en mikrobølgeovn simpelthen ikke er tilgængelig. Til disse lejligheder er en madpakke med kolde retter den perfekte løsning. Men hvilke kolde retter er egentlig bedst i madpakken?

Madpakke med kolde retter til arbejdet

Madpakker med kolde retter er en praktisk løsning til de dage, hvor du enten ikke har tid til at lave mad, eller hvor du bare gerne vil have et enkelt måltid med på jobbet. Der findes mange forskellige retter, der egner sig perfekt til at tage med på madpakken, hvad end du foretrækker retter med fisk, kød, vegetariske retter eller noget helt fjerde. En god ide kunne være at tilberede en salat med grøntsager, du kan lide, sammen med en proteinkilde såsom kylling, fisk eller bønner. En anden mulighed er at tilberede en wrap med grøntsager og kylling eller tun. Vegetariske alternativer omfatter eksempelvis kartoffelsalat, pastasalat eller poké bowls. Det vigtigste er at forberede en madpakke med kolde retter, som du kan lide, og som er tilstrækkeligt mættende, så du har tilstrækkelig energi i løbet af arbejdsdagen. Husk at vælge fødevarer med en god kombination af protein, kulhydrater og fedt for at sikre et sundt og nærende måltid.

Kolde retter til madpakken
På billedet ses et herligt eksempel på en lækker kold ret, der er perfekt til madpakken: poké bowl med laks.

Praktisk og nemt

At medbringe en madpakke med en kold ret på arbejdet er både praktisk og nemt, da den nemt kan forberedes aftenen inden den skal spises, og du slipper for at bruge noget af din pause på at stå i kø til mikrobølgeovnen i kantinen på arbejdet. Det bedste af det hele er, at du nemt og hurtigt kan forberede en lækker og nærende kold ret, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen.

10 ideer til kolde retter til madpakken

Her får du vores 10 bedste bud på lækre kolde retter, der egner sig perfekt til madpakken.

  1. Super power måltidssalat med laks
  2. Citronpasta med tun og grønne bønner
  3. Frikadeller med kartoffelsalat og radiser
  4. Cæsar salat med kylling
  5. Cremet pasta med squash og kylling
  6. Wrap med carnitas af gris
  7. Buddha bowl
  8. Pita med kebabkrydret oksekød, chili og hvidløgsdressing
  9. Salat med kødboller, avocado og hvidløgsdressing
  10. Mexipandekager med kylling og sprød salat

Vil du have mere inspiration til kolde retter til madpakken? Gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers, hvor du finder et hav af lækre opskrifter på retter, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen.

Få mere inspiration til kolde retter
Madpakke med kolde retter til arbejdet
Salat med kødboller, avocado og hvidløgsdressing

Vil du tage din hverdagsmad til det næste niveau? Med en måltidskasse kan du gøre det nemt at servere nem og lækker hverdagsmad for hele familien. Med frit valg mellem 60 forskellige retter hver uge er det ingen sag at sammensætte en inspirerende ugemenu, der vil imponere både store og små.

Se ugens menu her