4 dages holdbarhed
Citronpasta med tun
og grønne bønnerNy opskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Kogevand
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Smør
Tanelli ost
4 pk
Citron
1 stk
Græsk yoghurt
1 dl
Fiskesauce
1½ tsk
Smør
1 spsk
Olivenolie
1 spsk
Grønne bønner
300 g
Babyspinat
150 g
Bredbladet persille
1 pk
Tun i vand
3 dåse
Pasta
400 g
Kogevand
1-2 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 679 kcal
- Fedt:
- 17 g
- Kulhydrater:
- 76 g
- Protein:
- 55 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Riv osten og citronskal og pres saften. Bland yoghurt med fiskesauce, ⅔ af osten, citronskal og -saft, smør, olivenolie, lidt salt og peber.
Kom pastaen i det kogende vand og kog 8 min.
Skær enderne af bønnerne og del dem i to. Skyl babyspinat. Skyl persille og hak det groft. Dræn tunen for vand.
Kom bønnerne i vandet med pastaen og kog videre ca. 3 min. Gem den angivne mængde kogevand og hæld resten fra. Vend spinaten i pastaen. Tilsæt tun, citronsauce, persille samt pastavand til den ønskede konsistens. Rør det godt rundt og smag til med salt og peber.
Servér med det samme og drys med mere revet ost.
Håber maden smager!