Wrap med carnitas af gris
25-35
5 dages holdbarhed

Wrap med carnitas af gris

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Mexicansk ret, der kommer fra staten Michoacán. Super mørt krydret svinekød med tomater, salat og bønner. Vi har klaret den lange tilberedning for dig, så du blot skal varme kødet.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Pulled pork (Selleri, Sennep)
300 ca-g
Mexico mix-krydderi (Svovldioxid)
1½ pose
Kidneybønner
½ dåse
Hjertesalat
½ stk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Majskerner
140 g
Tomatsalsa
1 pakke
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 717 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 87 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tortillia: Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).. Pak tortillas ind i stanniol. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig TIP: Du kan varme tortillas i microovn uden stanniol ca. 20 sek. pr stk og flere ad gangen.
  2. Carnitas: Varm en pande eller kasserolle med lidt olie. Del kødet i mindre stykker og tilsæt mexi-krydderi og kidneybønner uden væde. Varm det godt igennem i ca. 10 min. Del det mere med en grydeske imens.
  3. Grønt: Skyl salat og tomat. Skær salat i strimler og tomat i tern. Pil løg og skær i tynde skiver.
  4. Majs: Varm en stegepande med lidt olie. Rist majsene så de får lidt farve.
  5. Anret: Fyld tortillas med salat, tomat, majs, sauce, koriander, løg og kød.