Subcategory poster

Kartoffelsalat

Kartoffelsalat er en af sommerens helt store favoritter, men det kan også sagtens spises resten af året, for det smager nemlig rigtig godt. Det er en elsket klassiker blandt danskere, og det hører sig især grillaftener til, men også picnicturen, eller når det bare gerne må gå lidt stærkt derhjemme.

VARM KARTOFFELSALAT

Når du skal lave en god kartoffelsalat, er det naturligvis vigtigt, at du bruger friske kartofler, og helst dem, der egner sig til kogning. Det vil sige, ikke bagekartofler eller andre sorter. Egentlig findes der ikke rigtig nogle regler for kartoffelsalat andet end, at der skal indgå kartofler. Derudover kan du tilsætte nærmest hvad som helst alt efter, hvad du kan lide, samt hvilket tilbehør der skal til.

De fleste forbinder kartoffelsalat med at være en kold og cremet udgave, men sådan behøver det ikke nødvendigvis være. Har du aldrig prøvet en varm kartoffelsalat? Så prøv vores lækre opskrift. I denne spansk-inspirerede kartoffelsalat får du en perfekt kombination af kartofler, sprøde grønsager og lækre, tynde skiver af chorizopølse. Fremgangsmåden er simpel, og det tager ikke mere end 35 minutter, så er der serveret en smagfuld varm kartoffelsalat. Denne opskrift er for hele familien, og du kan altså nemt servere den for de små, uden at være bange for, at det bliver for stærkt eller krydret. Er det ikke ligefrem chorizopølse, der falder i den rette smag derhjemme, så skift ud med almindelige pølser, kylling eller noget helt tredje.

Denne opskrift er et godt eksempel på, at kartoffelsalat kan være mange forskellige ting, og ikke nødvendigvis behøver være den klassiske udgave. Vi håber derfor, du vil synes om den.

KOLD KARTOFFELSALAT

Hos RetNemt Måltidskasser er vi eksperter i at sammensætte vores egne opskrifter. Stort set alle vores opskrifter er udarbejdet ud fra, at de max må tage 30-40 minutter at lave. Vi er vilde med kartoffelsalat, og vi synes det skal nydes hele året, og ikke kun om sommeren. Derfor kan du også finde et lækkert udvalg af opskrifter på kold kartoffelsalat, der ikke ligner den traditionelle, men som er lidt mere spændende og lidt mere sund. Prøv vores kartoffelsalat med varmrøget laks og rygeostcreme. Denne opskrift er nem, simpel og sund. Her får du sprøde grønsager, møre kartofler og en smagfuld laks. Det er sunde råvarer, som er nemme at bikse sammen i en travl hverdag, hvor du ikke gider udsætte din krop for junk alt for tit.

Uanset hvilken kartoffelsalat-opskrift du vælger at kaste dig over, så er det som regel vigtigt, at du koger kartoflerne møre, men uden at de bliver bløde. Når de skal blandes med andre ingredienser, kan det nemlig hurtigt blive til mos, hvis kartoflerne er blevet kogt lidt for meget. Der må gerne være lidt bid i kartoflerne, så får du det bedste resultat.

TILBEHØR TIL HJEMMELAVET KARTOFFELSALAT

Har du haft lyst til kartoffelsalat i nogle dage efterhånden, så vent ikke længere, men lav en af vores spændende opskrifter her fra siden i dag. Med kartoffelsalat er mulighederne mange, og du kan tilsætte nøjagtigt det, du har lyst til. En klassisk kartoffelsalat bliver ofte forbundet med frikadeller, men til en grillaften kan du også sagtens spise det til en god bøf, en grillpølse eller noget helt tredje.

Glem ikke, at du med fordel også kan bestille en af vores mange måltidskasser. Med en måltidskasse får du ikke kun leveret ingredienser og råvarer til døren. Du får også en udførlig opskrift med i kassen, og så er det bare om at gå i gang. Vælg imellem 13 forskellige retter i din måltidskasser med hvert sit fokus. Måske har du lyst til eksotisk mad i denne uge, men har brug for, at det er ekstra nemt i næste uge? Sådan kan du frit skifte imellem vores forskellige måltidskasser, og der er ingen binding, så du kan til enhver tid også framelde igen.