Middagssalat med karrykylling og sennepsdressing
15-20
4 dages holdbarhed

Middagssalat med karrykylling og sennepsdressing

Nem og lækker middagssalat med stegt karrykylling på en en bund af frisk salat, agurk og tomat toppet med croutoner. Serveres med sennepsdressing og groft brød. Super nemt på en hverdag - retten er lavet på bare 20 min.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Karry
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Cherrytomater
125 g
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Sennepsvinaigrette (Sennep, Svovldioxid)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 565 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 54 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Karrykylling: Rør ½ spsk olie og karry sammen i en skål. Dup kyllingen tør med køkkenrulle og halvér dem på langs. Vend i karryolien. Varm en (grill)pande op til middelhøj varme. Krydr kyllingen med salt og peber og steg på alle sider 6-7 min. i alt. Tag kødet af og lad det køle af.
  2. Varm brødet på brødristeren ca. 6 min.
  3. Middagssalat: Skyl og tør salat, agurk, tomater og ærter. Riv salaten i mundrette stykker. Skær agurk i tern, del ærter i 2-3 dele og halvér tomater. Bland det hele med kylling og senneps vinaigrette.